Bodrum Gündem

Kaçırılma değil özgürlüğe kaçış

Çocukları ve torunları tarafından kaçırıldığı iddia edilen 86 yaşındaki gayrimenkul zengini Tülin Enbiyaoğlu bugün avukatları ve arkadaşı ile birlikte açıklama yaptı.

Bodrum Gündem Haber

Yaklaşık on gün önce kızı Hanzade Altıparmak ve torunu Bige Altıparmak tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunulan ve basın açıklaması ile kaçırıldığı iddia edilen 86 yaşındaki Tülin Enbiyaoğlu ve birlikte yaşadığı arkadaşı 62 yaşındaki Mehmet Nabi Akaydın bugün avukatları İbrahim Erhan Kara ve Caner Arslan’ın hukuk bürosunda basın açıklaması yaptı.

Mal varlığımın kullanımı şu anda benim elimde…

Tülin Enbiyaoğlu yaklaşık üç ay önce kızı ve torunları tarafından kimlik kartları, parası, telefonu ve banka kartlarına el konularak kandırılıp huzurevine yerleştirildiğini belirterek “Geçmişte kendilerine verdiğim vekâlet ile hem üç ayda aldığım 20 bin TL. Hem de bankadaki yaklaşık 700 bin TL.’yi aldılar. Şimdi o vekâleti iptal ettim. Mal varlığımın kullanımı şu anda benim elimde. Öncesinde benim paramı bana harcatmıyorlardı. Benim huzurevinde yaşamaya ihtiyacım yok ki” dedi.

Hukuk Önünde Hesap Soracağız…

Mehmet Nabi Akaydın’ın 40 yıllık yakın aile dostluğu olduğunu ve yaklaşık 8 yıldır kendisine O’nun baktığını belirten Enbiyaoğlu huzurevinden de onu kaçırmadığını, şu anda hayatta ondan başka bakan, yardım eden, ilgilenen olmadığını herkesin mirasın peşine düştüğünü belirten Enbiyaoğlu “Nabi bey’in Hilton’un müdürlüğünü yapmış değerli bir insan beni nasıl kaçırır. Bunların hepsi iftira ve hukuk önünde hesabını soracağız” diye konuştu.

5 kez dava açtılar 5’inide kaybettiler 

İki çocuk ve 5 torun sahibi Tülin Enbiyaoğlu mal varlığının hesabını bilmediğini ancak çocuklarının kendi parasını bile harcamasına müsaade etmediğini, parasını kullanmak istediğini Özgürce hareket etmek özgürce yaşamak istediğini ifade etti. Enbiyaoğlu “Paramı malımı nasıl kullanacağımı ben bilirim, şimdi çocuklarımı ve torunlarımı mirasımdan mahrum bırakıyorum. Bana Nabi beyin yaptığı iyilikleri hayatta kimse yapmadı. Benim mirasım üzerine çocuklarım 5 kez dava açtılar 5’inide kaybettiler. Attıkları mesajları göstersek insan içine çıkamazlar” ifadelerini kullandı.

35-40 yıllık aile dostuyuz…

Mehmet Nabi Akaydın ise yaptığı açıklamada çocukları ve torunlarının Tülin hanıma bakmadığı için kendisine yardımcı olduğunu belirterek “Bizim aramızda gönül ilişkisi olduğunu söylüyorlar tamamen yalan. Biz 35-40 yıllık aile dostuyuz. Ben O’na sahip çıktım sadece. Hiçbir beklentim olmadı, olamaz. Çocukları zorla huzurevinde kapattılar, Tülin hanımın ekonomik durumu iyi, benimde öyle bu yaştan sonra gezmeyip tozmayıp ne yapacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.