Bodrum Gündem

Şenliği başardık şimdi Milas’ın tanıtımını da elbirliği ile başaralım

Şenliği başardık şimdi Milas’ın tanıtımını da elbirliği ile başaralım
01.12.2021
0
A+
A-

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, bir süre önce Milas belediye başkan yardımcılıklarına atanan belediye meclisi üyeleri Mehmet Ateş ve Halil Mutlu’yu ziyaret ederek kutladı ve başarılar diledi.

Bodrum Gündem Haber

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Yönetim Kurulu Saymanı Soner Çamlıbelen, belediyenin Hisarbaşı mahallesindeki ana hizmet binasında göreve başlayan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ateş’i ziyaret ettiler. Ateş’e yeni görevinde başarılar dileyen MİTSO yöneticileri Milas 7. Zeytin Hasat Şenliğini de değerlendirdiler. Şenliğin başarıyla geçtiğini belirten ve yaygın basın yayın geniş şekilde yer aldığını ifade eden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Gazeteler, televizyonlar, pek çok köşe yazarı günlerce Milas Zeytin Hasat Şenliğini yazdı, gösterdi ve anlattı. Bu da, bu yılki şenliğin başarısı oldu” diye konuştu. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel de Milas zeytinyağının tanıtımı ve Milas’a daha çok turist çekebilmek için bir zeytinyağı müzesi kurulması gerektiğini ifade etti.

MİTSO Yönetimi, Şevketiye mahallesindeki belediye ek hizmet binasında göreve başlayan Belediye Başkan Yardımcısı Halil Mutlu’yu ziyaret ederek kutladı. Mutlu’ya yeni görevinde başarılar dileyen MİTSO yöneticileri, belediyedeki işlemlerin hızlandırılmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek Mutlu’ya teşekkür ettiler. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel “Günümüzde insanların zamanı çok değerli. Bu nedenle işlemlerin bir an önce bitirilmesi çok önemli. Son zamanlarda işlemlerde bir hızlanma görüyorum. Buna sizin de katkınız olduğunu düşünüyorum ve teşekkür ediyorum” dedi. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Milas’a daha çok turist çekebilmek için tanıtıma önem verilmesi gerektiğini ifade ederek “Milas, zeytinin başkenti olduğu gibi aynı zamanda tarihin de başkenti. Beçin ve Uzunyuva UNESCO geçici dünya mirası listesinde. Labranda’da, Herakleia’da, Euromos’ta, Beçin’de, İasos’ta arkeolojik kazılar devam ediyor. Bizim buraları tanıtmamız lazım. Başta belediye olmak üzere Milaslılar olarak hepimize görev düşüyor. Zeytinyağının coğrafi işaretini, Şenliğini başardık, tanıtımını da yine el birliği ile başarmalıyız “ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.