Bodrum Gündem

Yeni nesil Rapçiler 24 Aralık’ta İstanbul’a Küçükçiftlik Park’tan seslenecek

Yeni nesil Rapçiler 24 Aralık’ta İstanbul’a Küçükçiftlik Park’tan seslenecek
01.12.2021
0
A+
A-

Çakal, Reckol, Anıl Piyancı ve Keişan 24 Aralık cuma akşamı İstanbul’a Küçükçiftlik park sahnesinden seslenecek.

Bodrum Gündem Haber

Tüm dünyayı kasıp kavuran rap müziğin Türkiye’deki genç temsilcileri, KüçükÇiftlik Park sahnesinden ses vermeye devam ediyor. 24 Aralık Cuma akşamı gerçekleşecek konserde son dönemin en popüler rap yıldızlarından Çakal, Reckol, Anıl Piyancı ve Keişan şarkılarıyla gençlerin sesi olacak. Kış döneminde kapalı mekâna geçiş yapan KüçükÇiftlik Park’ta, Moko Yapım ve URU organizasyonuyla düzenlenen ve kapı açılış saati 19.00 olan konserin biletleri Passo’da.

Türkçe rap’in yükselişine kayıtsız kalmayan KüçükÇiftlik Park, yeni nesil rapçilere sahnesini açmaya devam ediyor.

Kısa sürede 30 milyondan fazla dinlenen Lütfen ve Mahvettim gibi şarkılarıyla Spotify ve Youtube listelerinde üst sıralara yerleşen ve özellikle sosyal medyada çok konuşulan Çakal, 24 Aralık 2021 Cuma akşamı gerçekleşecek konserde şarkılarını İstanbullu rap severler için seslendirecek. Gerçek adı Emirhan Çakal olan genç rapçi, isyan ve pişmanlık yüklü sözleriyle ortalığı adeta sallayan Mahvettim şarkısını nasıl yazdığını “Yaşadığım ilişkinin sarsılması, ekonomik çöküşler ve herkese karşı aşırı sinirli olmakla beraber içimdeki kin ve nefreti kusmak için müziğe ihtiyaç duydum,” diye anlatıyor. Rap müzik piyasasına hızlı ve sağlam bir giriş yapan Çakal, her geçen gün dinleyici kitlesini genişletmeye devam ediyor.

Konserde, rap müziğin başarılı isimlerinden Reckol, tam adıyla Recep Eker de sahneye çıkacak. Özlüce Trap Boys albümüyle 2021 yılına damga vuran Reckol’un Fiji, Trankobuskas, Günaydın, Perros Blancos ve Pişman şarkıları milyonlarca dinlenmeye ulaştı. Reckol aynı zamanda birçok arkadaşının parçalarının da prodüktör koltuğunda oturuyor.

KüçükÇiftlik Park’ta aynı akşam sahne alacak bir diğer isim ise Ezhel, Edis gibi isimlerle birlikte yaptığı şarkılarla geniş kitlelere ulaşan, Türkçe rap müziğin güçlü temsilcilerinden Anıl Piyancı olacak. Son yılların en sevilen rap yıldızlarından olan Piyancı, çok yakın zamanda tüm dijital platformlarda yayınladığı Ara Bakayım adlı şarkısıyla bir kez daha dinlenme rekorları kırmaya başladı.

Akşamın açılışını ise asıl adı Oğuzhan Eroğlu olan ve 16 yaşında ilk demo şarkılarını yapmaya başlayan Keişan yapacak. Anıl Piyancı, Delaredo, Ben Fero gibi ünlü isimlerle çalışan ve Ezhel ile yaptığı “Senfoni” serileriyle adından söz ettiren Keişan, Aranan Adam 2 isimli albümünün yanı sıra Düşerken, Görmedin Böylesini, İyiyim İyi gibi şarkılarıyla da listelerde ve trap camiasında kendine büyük bir yer edindi.

Kasım ayı itibarıyla üzeri kapalı bir mekân haline gelen ve kış ayları boyunca misafirlerini müzikle buluşturmaya devam edecek olan KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşen etkinliklerde, her zaman olduğu gibi tüm pandemi önlemleri yine üst düzeyde alınıyor. 6 Eylül 2021’de hayata geçen yönetmelik gereği PCR testi veya aşı kartı ibrazı ile giriş yapılabilen mekânda temassız işlemler sürdürülüyor.

Moko Yapım ve URU organizasyonuyla gerçekleşecek konserin biletleri Passo’da!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.