Bodrum Gündem

4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nü kutladı

4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nü kutladı
04.12.2021
0
A+
A-

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle Maden-İş Sendikası Yatağan Şubesi’ni ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, beraberinde Başkan Yardımcısı İsmail Kaya ile 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle Maden-İş Sendikası Yatağan Şube Başkanı Osman İlhan’ı ziyaret etti. Ziyarette, sendika yönetim kurulu üyeleri ve sendika üyeleri hazır bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Toksöz, Yatağan’ın bir madenci şehri olduğunu, kömür ve mermer sektöründe çalışanıyla ilçenin bütününü kucaklayan bir belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini söyledi.

Toksöz, madencilerin zor şartlar altında çalıştıklarını bildiklerini kaydederek, “Madencilerimizin daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için biz de üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Onların sorunları, bizim sorunumuzdur. Maden-İş Sendikası Yatağan Şubesiyle sürekli istişare halindeyiz ve sık sık madencilerimizle bir araya geliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, alın terine kömür karası karışanların Dünya Madenciler Gününü kutluyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlhan ise, Toksöz ve Kaya’ya teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.