Bodrum Gündem

Milas Emlak Müşavirleri Derneği’nden MİTSO Başkanı Özer’e plaket

Milas Emlak Müşavirleri Derneği’nden MİTSO Başkanı Özer’e plaket
07.12.2021
0
A+
A-

Milas Emlak Müşavirleri Derneği, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e “Milas’ın marka değerine katkıları” nedeniyle bir teşekkür plaketi takdim etti.

Bodrum Gündem Haber

Milas Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kırkık, Başkan Yardımcısı Uzay Demirbaş, Genel Sekreter İsrafil Gürsoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Bilsel; MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ederek başta Milas zeytinyağına AB coğrafi işareti alınması ve tanıtımı olmak üzere Milas’ın marka değerine yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür plaketi sundular. Dernek Başkanı Mehmet Kırkık, teşekkür plaketini sunarken yaptığı konuşmada “Çalışmalarınızı takdirle ve saygıyla izliyoruz. Milas için çok önemli çalışmalar yapıyorsunuz. Başta Milas zeytinyağına AB coğrafi işareti alınması olmak üzere Milas’ın marka değerine çok önemli katkılarda bulunuyorsunuz. Biz de Milas’ımıza yaptığınız katkılar nedeniyle size hem kişisel olarak hem dernek yönetimi olarak teşekkür ediyoruz” dedi. Dernek Başkanı Mehmet Kırkık’ın Reşit Özer’e verdiği plaket üzerinde şu ifadeler yer alıyor:

“Değerli Başkanım Reşit Özer; Milas’ın marka değerine yaptığınız katkılar için teşekkür eder çalışmalarınızın devamında başarılar diliyoruz”

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de dernek yöneticilerine teşekkür ederek “Amacımız Milas’ın zeytini ile zeytinyağı ile tarımı, turizmi, kültürü ile çıtasını daha da yükseltmek. Bunun için çalışıyoruz. Yapacak daha pek çok işimiz var. Milaslılar olarak el birliği ile daha pek çok işi başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.