Bodrum Gündem

Yeni Hastane Yolunda Kriz

Yeni Hastane Yolunda Kriz

Yorumlar

  1. OKAN SAYIN dedi ki:

    Güzel bir haber yapmışsınız ama çok eksik ve taraflı. Karayolları kanunu ve kaza riski ifadelerini kullanarak işletmelerin mağduriyetini anlatmak oradaki sorunu yeterince anlatmıyor . Ana yola direk bağlantı yapılmazmış diyorsunuz ama o yol üzerinde onlarca bağlantı olduğunu sizde gayet iyi biliyorsunuz.
    O yol açılmadan önce her akşam 2 saat bekliyordu insanlar .
    Sabah 30 dk akşam ise yaklaşık 45 dk süren ( tamamen okul İle ilgili ) bu sorunun şimdilik çözümü 4 noktada görev yapacak trafik polisleri. Zaten kalıcı çözüm İçin kolejin önündeki yolun , hastane inşaatı alt yapısı çalışması, ve konacık sanayi bağlantısının bitirilmesi olduğu açık.
    Lütfen kameranız İle kolejin önüne gidin ve oradaki çamuru , çukurlar, yürüyemez haldeki yolu çekin. İnsanların çocukları İçin verdiği mücadelenin eziyetin haberini yapın.

    1. Sayın Okan Sayın neden taraflı haber dediğiniz anlamadık. Zira biz orada bulunan bir sorunu hem kendi gözümüzle gördük hem de bölgedeki işletmelerden birinin sahibi ile konuştuk. Ana yola direk çıkış yapılamayacağını biz değil Karayolları Kanunu söylüyor. Bu bizim yorumumuz değil. Çözüm noktasında da üst yolun açılmasını yetkililerden istediğimizi de belirttik. Okulun orada da sorun olduğunu haber sırasında bir veli de belirtti. Biz o konuyu da gündeme getireceğiz. Son olarak bizler gazeteciyiz ve yurttaşlara karşı yani size karşı sorumluyuz. Bu sorumluluğumuz gereği haberi yaparken araştırdık, sorduk ve sonra yaptık. Sizin için yeterli olmayabilir elbette lakin hemen taraflı diye yaftalamak da haksızlık olur…
      Saygılarımızla
      Fatih Bozoğlu