Bodrum Gündem

Bodrum Bahçeşehir Koleji 5. Geleneksel Köy Şenliği 11 Kasım Cumartesi

Bodrum Bahçeşehir Koleji 5. Geleneksel Köy Şenliği 11 Kasım Cumartesi
09.12.2021
0
A+
A-

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü, “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nı” 11 Aralık 2021 Cumartesi günü 10:00-16:00 saatleri arasında, okul bahçesinde gerçekleştirilecek bir şenlikle kutlayacak.

Bodrum Gündem Haber

Bu yıl 5.’si düzenlenen ve tüm Bodrum halkının katılımına açık olan şenlikte; öğrenciler ve kermes katılımcıları, kendi hazırlamış oldukları el emeği göz nuru ürünleri stantlarda satışa sunacak. Şenlikte, satış stantlarının yanı sıra; keşkek, lokum pilavı, gözleme, ayran gibi yöresel Bodrum lezzetlerini bulabileceğiniz yeme-içme alternatifleri sokak oyunları ve atölye çalışmaları da şenlik katılımcılarını bekleyecek.

Bodrum Bahçeşehir Koleji tarafından yapılan açıklamada bu yıl yapılan 5. Köy Şenliğinin de daha öncekiler gibi sosyal sorumluluk bilinci ile gerçekleştirildiği ifade edildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi.”

Bodrum Bahçeşehir Koleji olarak 2016 yılından bu yana yüzlerce kişinin katılımı ve iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz “Bir Başkadır Benim Memleketim Köy Şenliği” ile sosyal sorumluk projesine farklı bir bakış açısı ile yaklaşıyor ve öğrencilerimizin, katılımcıların el emeği göz nuru ürünlerini satışa sundukları şenlikten elde edilen geliri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz.

Bu yıl beşincisini gerçekleştireceğimiz Köy Şenliğimizin detaylarını siz velilerimizle paylaşmadan önce önceki yıllarda düzenlediğimiz şenliklerden elde edilen gelirle gerçekleştirilen bağışlara ilişkin sizleri bilgilendirmek istiyoruz:

17 Aralık 2016’da düzenlenen şenlik kapsamında Kerem Aydınlar Ortaokulunda Kodlama&Robotik Atölyesi kurduk.

16 Aralık 2017’de ikincisini “Oyuna Engel Yok” sloganıyla düzenlenen şenlikten elde edilen gelirle Bodrum Kumbahçe’de bir engelli oyun parkı istasyonu inşa ettik.

15 Aralık 2018’de öğrenciler ve kermes katılımcılarının elde ettikleri gelirle üç vatandaşımızı akülü sandalye yardımıyla sevindirdik.

7 Aralık 2019 Cumartesi günü büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiğimiz köy şenliğimizden elde ettiğimiz gelir ile Kızılağaç’ta bulunan Saliha Veysel Ortaokuluna bir kütüphane inşa ettik.

11 Aralık 2021 Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladığımız köy şenliğinden elde edeceğimiz gelirle yine bir sosyal sorumluluk projesi ile gönüllere dokunacağız.

Değerli Öğrencilerimizin öğretmenleri eşliğinde hazırlayacakları seramik ürün standından, ev yapımı zeytine, organik ürün pazarından, yöresel yemekleri ve pek çok seçeneği bir arada bulabileceğiniz şenliğimizde her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel çocuk oyunları, keyifli türküler ile eski değerlerimizi yeniden hatırlamak üzere sizleri 10.00-16.00 saatleri arasında okul bahçemize bekliyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.