Bodrum Gündem

Temizlik işçisinden örnek davranış

Temizlik işçisinden örnek davranış

Muğla Milas Belediyesi bünyesinde çalışan temizlik işçisi Dursun Girgin yaptığı hareketle gönülleri fethetti. Rutin temizlik faaliyeti sırasında yerde bulduğu para dolu cüzdanı sahibine ulaştırdı.

Bodrum Gündem Haber

Milas Belediyesi’nde temizlik işçisi olarak görev yapan Dursun Girgin, 11 Aralık Cumartesi sabah saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi’nde rutin mıntıka temizliğini gerçekleştirirken siyah bir naylon poşet gördü. Bu poşeti de temizlik arabasının içine atmak için aldığı sırada, yerde içinde para dolu cüzdanı fark etti. Girgin’in, yerden aldığı cüzdanı amirine teslim etmesinin ardından Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler harekete geçti ve cüzdanı sahibine ulaştırdı. Temizlik İşleri Müdürlüğü amirlerinden alınan bilgiye göre Girgin’in daha önce de benzer şekilde cüzdan bularak teslim ettiği aktarıldı.

Son Derece Mutluyum…

Olayın kahramanı olan temizlik işçisi Dursun Girgin, cüzdanın üniversite öğrencisine ulaşmasından son derece memnun olduğunu ifade etti. Girgin, “Sabah çıktığımız saatte hava oldukça karanlıktı. Büyük bir naylon poşeti gördüm. O poşeti almak için gittiğimde cüzdanı fark ettim ve yanıma aldım. Ardından müdürlüğümüze gelerek amirime teslim ettim.” dedi. Kayıp cüzdan sahibinin öğrenci olmasının kendisini daha çok sevindirdiğini belirten Dursun Girgin, “Öğrendiğim kadarıyla cüzdan sahibi genç bir kardeşimizmiş. Cüzdanın ona sorunsuz şekilde ulaşmasından son derece mutlu oldum.” ifadelerini kullandı.

Milas Belediyesi’ne ve Dursun Abiye Çok Teşekkürler…

Cüzdanı kendisine teslim edilen üniversite öğrencisi Muhammet Arslan gerçekleşen güzel olayla ilgili konuştu. Milas Belediyesi’ne ve temizlik işçisi Dursun Girgin’e teşekkür eden Arslan, “Ben üniversite öğrencisiyim. Bugün cüzdanımı kaybettiğimi fark edince açıkçası endişelendim. Daha sonra Milas Belediyesi tarafından yapılan anonsu duyunca Belediye’ye ulaştım ve kısa sürede cüzdanımı bana ulaştırdılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Böyle Onurlu Personellerle Çalışmak Çok Kıymetli…

Meydana gelen olayla ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da Dursun Girgin’e teşekkür ederek, “Böylesine onurlu personellerle çalışmak çok kıymetli. Dursun kardeşimiz rutin mıntıka temizliği sırasında içinde 1000 liraya yakın paranın da olduğu cüzdanı bulmuş ve amirlerine teslim etmiş. Zabıta Müdürlüğümüzün yaptığı anonsla birlikte belediyemize ulaşan üniversite öğrencisi Muhammet Arslan’a da cüzdana teslim edilmiş. Dursun kardeşime bu örnek davranışından dolayı yürekten teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.