Bodrum Gündem

Muğla Valisi Orhan Tavlı’dan Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneğine ziyaret

Muğla Valisi Orhan Tavlı’dan Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneğine ziyaret

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneğini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Çiçek Bozoğlu /Bodrum Gündem

Muğla Valisi Orhan Tavlı, hafta sonu Bodrum’da çeşitli incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Vali Orhan Tavlı’ya Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da eşlik etti.

Vali Orhan Tavlı’yı dernek merkezinde başkan yardımcısı Naciye Bayır, Kırklar Meclisi Başkanı İbrahim Turan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladılar. Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneğinde bir saatten fazla kalan Muğla Valisi Orhan Tavlı ve beraberindeki heyet derneğin işleyişi hakkında detaylı bilgi aldılar.

Başkan Yardımcısı Naciye Bayır, kurulduğu günden bu yana dernek merkezinde ilk kez bir valiyi ağırladıklarını ve bu ziyaretten son derece mutlu olduklarını kaydetti.  Bayır, Vali Orhan Tavlı’yı  İrmene Köyünde bu ilkbaharda on birincisi düzenlenecek olan Bodrum Canlar Şenliğine, Bodrum Belediyesi iş birliği ile yapımına başlanacak olan Kadıncık Ana Cem Evi’nin temel atma törenine ve ayrıca 2022 yılında derneğin yapacağı tüm aktivitelere davet etti.

Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği Kırklar Meclisi Başkanı İbrahim Turan, yönetim kurulunu tamamlayan bir organ olarak Kırklar Meclisi’nin işleyişteki önemine değinirken gelen gündem maddelerinin her üyenin rızası alındıktan sonra oy birliği ile sonuçlandığını dile getirdi. Turan, derneğin uzun yıllardır yaptığı tüm organizasyonlarda on binleri bir araya getirebilmesinin sırrının da birlikte hareket etmekten geçtiğini söyledi.

 

 

Yorumlar

  1. belgüzar dedi ki:

    süpersiniz