Bodrum Gündem

Gaziantep’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılında Valiliğe anlamlı ziyaret

Gaziantep’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılında Valiliğe anlamlı ziyaret
15.12.2021
0
A+
A-

Gaziantep’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Gaziantep Valiliği koordinesinde Gaziantep’ten 80 ile bağımsızlığımızın sembolü bayrağımız ve Gaziantepli ustalar tarafından yapılan özel kaplara konulan toprak gönderildi.

Bodrum Gündem Haber

Gaziantep’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Gaziantep Valiliği koordinesinde Gaziantep’ten 80 ile gönderilen bağımsızlığımızın sembolü bayrağımız ve Gaziantepli ustalar tarafından yapılan özel kaplara konulan toprak, Öğretmen Emine Topçu ve Öğrenci Özlem Yapış tarafından Vali Orhan Tavlı’ ya teslim edildi.

Gaziantep’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. yıl dönümünü kutlayan Valimiz Sayın Orhan Tavlı, “Vatanı için, Milleti için, Bayrağı için, Devleti için toprağa düşmüş tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

Valimiz Sayın Orhan Tavlı,  Öğretmen Emine Topçu ve Öğrenci Özlem Yapış’a bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Bir Tarih Hazinesi Beçin Kalesi” kitabını hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.