Bodrum Gündem

AKP’li Gökcan, CHP’ye karne verdi: “Sınıfta kaldınız”

AKP’li Gökcan, CHP’ye karne verdi: “Sınıfta kaldınız”

Bütçe müzakerelerinin son gününde konuşan AKP Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın hedefinde CHP vardı. Meclis kürsüsünden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü eleştiren Gökcan, “Orman yangınlarında, arıtma ve kanalizasyon ile yol ve su işlerinde sınıfta kaldığını” iddia etti

Emin Varol/Bodrum Gündem – Ankara

Bütçe müzakerelerinin son gününde kürsüye çıkan AKP Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın hedefinde CHP genel Başkanı, CHP’li Milletvekilleri ve CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün  vardı.

Konuşmasının tamamını CHP’ye ayıran Yelda Gökcan, konuşmasında bir kaç defa Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da selam gönderdi ve ““Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız  Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde; 20 yılda her alanda büyüdük, geliştik.” dedi

Gökcan konuşmasında, ““Muhalefetin hayal satmasına, öldük bittik yalanlarına rağmen 20 yıldır girdiğimiz tüm seçimleri açık ara kazandık.” Hatırlatmasıyla başladı.

Orman yangınında muhalefet sınıfta kaldı..

Yaz aylarında Muğla’nın 8 ilçesinde aynı anda orman yangını çıktığını hatırlatan Gökcan CHP’nin karnesine de orman yangınlarından başladı.

“İlk andan itibaren, Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Bakanlarımız ve milletvekillerimiz ile sahadaydık.   Devletimiz tüm imkanları ile seferber oldu. 50 helikopter, 15 uçak ve 3 iha ile yangına müdahale ettik. Muhalefetse  her zamanki gibi sınıfta kaldı.   Yangına körükle gitti.

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı, bir  Vakfın kiraladığı tek bir  helikopter ile şovunu yaptı.

Helikopterin önünde fotoğraf çektirip,    Muğla semalarında gezdirdiler.    Onu da  anlata  anlata bitiremediler. Helikoptere de Muğla Büyükşehirin amblemini yapıştırdılar.

Cennet  Muğlamızı hep birlikte  yeniden yeşillendiriyoruz.Mangalda kül bırakmayan CHP’liler  11 Kasım  ağaç dikme seferberliğine dahi gelmedi.Hemşerilerimizle, teşkilatlarımızla  yanan alanları yine biz ağaçlandırdık.

Bodrum’a Katı Atık Tesisi…

Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirmeyi sürdüren AKP Muğla Milletvekili Gökcan, konuşmasını” Büyükşehir belediyesi arıtma ve  kanalizasyon işinde de yine sınıfta kaldı” diye sürdürdü.

“CHP’li Sayın Muğla Vekili (Mürsel Alban) Meclis’te yaptığı konuşmada, Bodrum’daki kanalizasyon ve alt yapı tesisini, Turizm Bakanımızın kendi otelleri için yaptırdığını iddia etti.

Halbuki, Sayın Cumhurbaşkanımızın, 30 Büyükşehir Belediye Başkanı ile yaptıkları toplantıda, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Gürün, talep etti. Sayın Cumhurbaşkanımız da talimat verdi. Turizm Bakanlığı’mız 250 Milyon TL ödenek ile işi üstlendi ve geçtiğimiz yıl  temelini attık. Bodrum’umuza hayırlı olsun.”

5 Kilometrelik Yolu 3 Yılda Bitiremediniz…

“Gelelim yola” diyerek konuşmasını sürdüren Gökcan, CHP’ye not vermeye deavm etti ve “Yolda da sınıfta kaldınız.” dedi. Gökcan, “ Siz, Ula’daki 5 kilometrelik yolu 3 yılda yapıp  bitiremediniz.

Biz ise  Dünyanın en uzun asma köprüsü olan Çanakkkale 1915 köprüsünü  4,5 yılda bitiriyoruz. İşte AK Parti ve CHP arasındaki vizyon farkı..”diye konuştu.

AKP Muğla Milletvekili Gökcan, CH karnesine şöyle devam etti:

  “Su da zaten sınıfta kaldınız.  Hemşerilerimizi bir damla suya bile  muhtaç ettiniz. Köyler susuzluktan kırılıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak olmayan suyu Muğla’da en pahalıya siz içiriyorsunuz.

Şimdi gelelim ulaşıma.

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden bile daha  pahalı yolcu taşımacılığını da Muğlamızda yine siz yapıyorsunuz. Şehir içi ulaşım taşıtlarınız yetersiz. Yollarınız da bozuk. Vatandaşlarımız, köylerimizden ilçe merkezlerine gelemiyor. Bir de üstüne üstlük ulaşıma yüzde 25 zam yaptınız. Hemşerilerimizi ve öğrencilerimizi perişan ettiniz…

Kanalizasyon ve  altyapı çalışmalarını yapmadığınız için,  Muğla ve ilçelerinde her yağmur yağdığında vatandaşlarımızı mağdur ediyorsunuz.  Evleri, işyerleri ve araçları sel içinde kalıyor. Maddi anlamda zarar görüyor.

Bedava Elektrik Vermesini Bekliyoruz…

CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu; Şanlıurfa’da “Bize Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını verin elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz” dedi. Muğla Büyükşehir de CHP’de.  Elinizden tutan mı var? Samimiyseniz, Muğlalı  çiftçilerimize elektriği bedava verin de  görelim…  Bu boş vaatlerle mi iktidara geleceksiniz?

Muğla’yı AK Belediyecilikle Buluşturacağiz

Muğla’yı bile yönetemeyen CHP’nin iktidara talip olduğunu söylemesi  ise trajikomiktir. Biz Milletimizin ferasetine inanıyor ve güveniyoruz.

İlk seçimlerde Muğla Büyükşehiri de AK Belediyecilikle buluşturacağız.   Sayın Cumhurbaşkanımıza ve  Sayın Bakanlarımıza en kalbi şükranlarımızı sunuyor,  Bütçemizin ülkemize ve Milletimize  hayırlı olmasını diliyor,  Gazi Meclisimizi ve Muğlalı hemşerilerimizi saygı ile selamlıyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.