Bodrum Gündem

Çağdaş Bodrum fırtına gibi

Çağdaş Bodrum fırtına gibi

Türkiye Basketbol Federasyonu, TB2L B grubunda mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı, kendi evinde Diyarbakır Basketbol ile karşılaştı.

Bodrum Gündem Haber

Geçtiğimiz hafta aldığı galibiyet ile grubunda ilk üç arasındaki yerini koruyan Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı, ligin 7. Haftasında baş antrenör Ali Serhan Aydanarığ ile kendi evindeki karşılaşmada adeta şov yaptı.
Maça kendi evinde oynamanın motivasyonu ve seyircinin coşkulu tezahüratıyla hızlı başlayan Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı, ilk andan itibaren sayı farkını açarak maç boyunca rahat bir oyun sergiledi. İlk periyodu 28-9 önde geçen Çağdaş Bodrum Basketbol Takımı ilk yarının bitiş düdüğüyle soyunma odasına 49-24 galip gitti.
İkinci yarıda da oldukça hızlı gelişen ataklar ve top çalmalarla rakibine nefes aldırmadan oynayan Çağdaş Bodrum Basketbol Takımı, 3. periyodu 73-42 geçerken maçın son düdüğünde 92-53 galip gelen taraf oldu.
Başarılı ve hızlı oyunlarıyla taraftarlarının gönüllerini fetheden Çağdaş Bodrum Basketbol Takımı ile Spor Erkek Basketbol Takımı, sezonun 8. Haftasında yine kendi evinde İlkler Şehri Uşak ile karşılaşacak. 26 Aralık tarihinde Bodrum Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.