Bodrum Gündem

Ünal Yiğitdinç’in ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz

Ünal Yiğitdinç’in ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi Sürekli Basın Kartı sahibi gazeteci- yazar Ünal Yiğitdinç 19 Aralık 2021 Pazar günü vefat etti.

Bodrum Gündem Haber

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Ünal Yiğitdinç’in ölümünün ardından bir mesaj yayınladı. Mesajda şu görüşler yer aldı: “Değerli meslektaşımız Ünal Yiğitdinç’i kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Mesleğimize uzun yıllar başarıyla hizmet veren Ünal Yiğitdinç’in ailesinin, dostlarının ve meslektaşlarının acısını paylaşıyor, başsağlığı ve sabır diliyoruz.”

Ünal Yiğitdinç’in cenazesi 20 Aralık 2021 Pazartesi günü ikindi namazının ardından Bursa Yeşil Camisi’nden alınarak Emirsultan Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Ünal Yiğitdinç Kimdir?

1937 yılında Bursa’da doğdu. Gazetecilik Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. Mesleğe 1957 yılında Tercüman Gazetesi’nde muhabir olarak başladı. Hayat ve Ses dergileri ile Hürriyet Gazetesi, Yeni İstanbul Gazetesi, İzmir Ticaret Gazetesi’nin Bursa Temsilciliği ve köşe yazarlığını yaptı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarından ekonomi köşe yazarlığı ödülleri sahibi. “1980’den 2000’e Neler Oldu Neler”, “Sevda Tepesi” kitapları yayımlandı. Sürekli Basın Kartı sahibi olan Yiğitdinç evli iki çocuk babasıydı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.