Bodrum Gündem

Zeynep Sanat Galerisi Yeni Yıl Karma Sergisi sanatseverleri bekliyor

Zeynep Sanat Galerisi Yeni Yıl Karma Sergisi sanatseverleri bekliyor

Zeynep Sanat Galerisi Yeni Yıl Karma Sergisinde ülkenin seçkin sanatçılarından bir yıldızlar geçidi sunuyor. 30 sanatçıdan 100’den fazla resim, seramik ve heykel sanatseverlerle buluştu.

Bodrum Gündem Haber

Zeynep Sanat Galerisi sahibi ressam Zeynep Çavuş, Yeni Yıl Karma sergisinde her yıl düzenlenen küçük eserlerden oluşan bu serginin bir amacının da “ herkese bir sanat eseri” kazandırmak olduğunu belirtti. Zeynep Sanat Galerisi bu amaçla, 2021 Yeni Yıl Karma Sergisinde sunulan eserlerin fiyatlarının da makul düzeyde tutulduğunu bildirdi.

Kötü hava şartlarına rağmen sergiye ilgi büyük oldu. Sergi 15 Ocak’a kadar devam edecek. Yeni Yıl Karma Sergisi Pazar günleri hariç her gün saat 10.00-18.00 arasında ziyarete açık olacak.

*

Zeynep Çavuş, owner of Zeynep Art Gallery, stated that one of the aims of this exhibition, which consists of small works held every year in the New Year Group Exhibition, is to bring “a work of art to everyone”. For this purpose, Zeynep Art Gallery reported that the prices of the works presented in the 2021 New Year Group Exhibition are kept at a reasonable level.

Despite the bad weather conditions, the interest in the exhibition was great. The exhibition will continue until January 15th. The New Year Group Exhibition will be open to visitors every day, except Sundays, between 10:00 and 18:00.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.