Bodrum Gündem

Jandarmadan okul çevreleri servis araçları denetimi

Jandarmadan okul çevreleri servis araçları denetimi
21.12.2021
0
A+
A-

Okul çağındaki çocuk ve gençlerin suç ve suçlulardan korunması, eğitim ve öğretimi güvenli bir ortamda sürdürebilmeleri maksadıyla Muğla İl  ve İlçe jandarma Komutanlıkları tarafından, Türkiye geneli ile eş zamanlı olarak ‘Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçları Denetim Uygulaması’ yapıldı.

Bodrum Gündem Haber

Okul çağındaki çocuk ve gençlerin suç ve suçlulardan korunması, eğitim ve öğretimi güvenli bir ortamda sürdürebilmeleri maksadıyla Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından Türkiye geneli ile eş zamanlı olarak Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçları Denetim Uygulaması icra edildi.

Uygulamaya Muğla İl Jandarma Komutanlığı ve İlçe Jandarma Komutanlıklarında görevli 123 ekip ile 408 Jandarma personeli katıldı.

Uygulamada; 539 servis aracı, 109 metruk bina, 15 internet/oyun salonu, 224 kahvehane, 177 büfe, 179 diğer işletmeler, 109 park/bahçe, 225 okul çevresi kontrol edildi. 4.357 şahıs sorgulaması gerçekleştirildi.

Uygulama neticesinde; 39 sürücü hakkında 20.848 TL idari Yaptırım Karar Tutanağı tanzim edildi. 11 araç trafikten men edildi. Çeşitli suçlardan aranan 4 şahıs yakalandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.