Bodrum Gündem

Bodrumlu Gazeteciler OASİS’n geleneksel yeni yıl yemeğinde buluştular

Bodrumlu Gazeteciler OASİS’n geleneksel yeni yıl yemeğinde buluştular

 

OASİS AVM tarafından her yıl Bodrum’da görev yapan gazetecilerle geleneksel olarak yapılan yeni yıl yemeğine Belediye Başkanı Ahmet Aras ve sanatçı Zülfü Livaneli de katıldı.

Bodrum Gündem Haber

OASİS AVM tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan yeni yıl yemeği bu yıl Oasis Yotto Sushi & Wok’de gerçekleşirken  davete Bodrum’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerinin yanı sıra Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve sanatçı Zülfü Livaneli’de katıldı.

OASİS AVM Genel Müdürü Özgen Özyurt, AVM’nin uzun yıllar genel müdürlüğünü yapan Mazhar Vardar’dan da söz ederek “Mazhar ağabey gerçekten çok güzel bir yer bırakmış. İnsanların akıllarında mutluluklarının, anılarının olduğu, hiçbir kötülüğün olmadığı, sorduğunuz zaman ilk sevgilisini tanıdığı, ilk kez sinemaya gittiği bir yer. Burada olmaktan gerçekten mutluluk duyuyorum. Nurol ailesinin bir ferdi olmak gerçekten gurur verici. Geldiğim günden bu yana Bodrum’da tanıştığım herkes beni oldukça samimi bir şekilde karşıladı. Buranın iklimi de insanları da son derece sıcak. Ayrıca belirtmek isterim ki geçmiş dönemden bize miras bırakılan OASİS AVM’nin hayvan dostu olma kimliği aynen devam etmekte. OASİS AVM olarak Bodrumlu vatandaşlarımıza sürprizlerimizle devam edeceğiz. ” dedi.

Bodrum basını adına konuşan Zeki Özkeskin ise yeniden bir arada olmanın çok güzel olduğunu ifade ederken etkinliğe telefonla bağlanan Mazhar Vardar, yeni yılın herkese güzellikler getirmesini diledi.

Sanatçı Zülfü Livaneli gazetecilerin isteği üzerine Nazım Hikmet’in “Bugün Pazar” şiirini okurken  “Ben bir yere gittiğim zaman benden ya bir şarkı ya da şiir okumam istenir. Yaşar Kemal ile senelerce çok dolaştık. Bir yere gittiğimiz zaman ‘hadi Yaşar ağabey bir roman yaz’ demiyorlardı. Ben de onun için romancılığa geçtim kurtarırım diye ama hala kurtaramadım.” dedi.

Yeni yıl davetinde Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Çökertme Türküsünü söylerken OASİS AVM Halkla İlişkiler sorumlusu Derya Koçbaşlı da yöresel oyunda kendisine eşlik etti. Gecede ayrıca OASİS Bodrum AVM Genel Müdürü Özgen Özyurt, gazeteci Çiçek ve Fatih Bozoğlu çiftinin evliliklerinin  25. Yılı nedeniyle sürpriz bir kutlama gerçekleştirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.