Bodrum Gündem

Datça’da İYİ Partiye 70 genç rozet takarak katıldı

Datça’da İYİ Partiye 70 genç rozet takarak katıldı

İYİ Parti Datça İlçe Gençlik Kollarının düzenlediği toplu üye katılım töreninde 70 genç partili rozetini takarak, parti üyesi oldu.

Bodrum Gündem Haber

İYİ Parti Datça İlçe Gençlik Kollarının düzenlediği toplu üye katılım törenine; İYİ Parti Datça İlçe Başkanı Recep Ceylan, Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci ve Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy da katıldı.

Datça İYİ Parti İlçe Başkanı Recep Ceylan  “Datça İYİ Parti’ye toplu katılımlardan dolayı rozet takma törenimiz gerçekleştirdik. Törenimize katılan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve Muğla Millet Vekilimiz Prof. Dr Metin Ergun’a, Muğla İl Başkanımız Davut Cumhur Akmeşe’ye Kalkınma Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun’a,  Merkez İlçe Başkanı Deniz Ekinci’ye, Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy’a basın mensuplarına ve gelen misafirlere katılmalarından dolayı teşekkür ederim. Günün anlam ve önemine uygun konuşmalardan sonra 70 genç arkadaşımıza iyiler ve cesurlar hareketinde bizde varız diyerek rozetlerini taktık. Konuşmacı gençlerimiz biz İYİ partiyi gençlerimizin geleceğini ve Türkiye’nin geleceğini İYİ Partide gördüğümüz için İYİ Partiyi seçtik dediler. Kendilerine Datça İYİ Parti olarak teşekkürlerimi ilettim. Türkiye iyi olacak Muğla iyi olacak Datça iyi olacak millet bizi çağırıyor.” dedi.

Kaynak: Esmeri Alev Ekebaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.