Bodrum Gündem

Yeni yıldan lösemili ve kanser hastası çocukların tek dileği var

Yeni yıldan lösemili ve kanser hastası çocukların tek dileği var

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı bünyesindeki lösemili ve kanser tedavisi gören çocuklar ve aileleri yeni yılı umut içinde karşılıyorlar. Kimi hastanede kimi evinde tedavisine devam eden çocukların yeni yıldan tek dileği var: Sağlıklarına kavuşmak…

Bodrum Gündem Haber

LÖSEV, çocukların yeni yıla umut ve sevinçle girmesi için ailelerine gıda, giysi, oyuncak ve nakit yardımlarını artırdı. Türkiye çapında hastanelerde yatan, tedavisi devam eden çocukları ziyaret ederek onlara yeni yıl hediyelerini ulaştırıyor.

LÖSEV, başta Ankara Merkez olmak üzere, Türkiye’nin dört bir yanında yeni yıl kutlamaları düzenleyerek çocukları mutlu etmeye devam ediyor. 8 ildeki irtibat ofisleri de yeni yıl moral etkinliği düzenleniyor. Etkinliklerde lösemili ve kanser hastası çocuklar dans edip şarkılar söyleyecek, pasta kesip hediyelerini alacaklar.

LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver yaptığı açıklamada; “Her yıl olduğu gibi bu yılı da çocuklarımız ve ailelerimizle mutluluk ve neşe dolu kutlamalarla bir arada karşılayacağız. Bunun için Türkiye’nin dört bir yanında çocuklarımız için partiler düzenliyoruz. Herkesin yeni yıl dileği farklıdır ama biz LÖSEV olarak tüm çocuklarımızın sağlıklarına kavuştuğu, mutlu bir yıl olmasını diliyoruz.” Dedi.

Vakfın İzmir’de Ege Palas Otel ev sahipliğinde gerçekleştirilen yeni yıl organizasyonunda bölgede LÖSEV’e kayıtlı lösemi ve kanser hastası onlarca çocuk gönüllerince eğlendi. Palyaço ve stand up gösterileri ile moral ve motivasyon depolayan minikler yeni yıla güzel bir başlangıç yaptılar.

Lösev Çocukların Manevi Anlamda Da Yanında

Kurulduğu ilk yıllarda lösemili çocukların yaşadığı zorluklara karşı savaşan LÖSEV,  son yıllarda tüm kanser hastalarına da maddi -manevi desteklerini ulaştırıyor. 23 yıl önce lösemili çocukların tedaviye ulaşmasındaki zorluklara karşı kurulan LÖSEV, bugün aldığı bağışlarla lösemili çocukların yanı sıra tüm kanser hastalarının yardımına koşuyor. Doktorlar tedavi sürecinde moral çok önemli diyor. LÖSEV sadece maddi anlamda değil manevi anlamda da hastaların yanında. Destek olmak isteyen herkes ofislerin bulunduğu illerde (Ankara- İstanbul- İzmir- Bursa- Adana, Antalya, Kayseri, Eskişehir, Samsun) ofislere giderek, 0312 447 0660 numaralı telefonu arayarak ya da tek tıkla kolayca www.losev.org.tr adresinden LÖSEV’ destekte bulunabiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.