Bodrum Gündem

“Özel Eller” Bodrum’un Gururu Oldular

“Özel Eller” Bodrum’un Gururu Oldular
26.12.2021
0
A+
A-

eTwinning projeleri ile seslerini  ülke genelinde duyurmayı başaran “Özel Eller” ekibi bu sefer uluslararası platformda da başarılı olarak Bodrum’un gurur oldular…

Fatih Bozoğlu / Bodrum Gündem

Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Serkan Olcaycan liderliğinde bir ilke daha imza attı.  Geçtiğimiz yıl başlattıkları eTwinning projeleri ile seslerini  ülke genelinde duyurmayı başaran “Özel Eller” ekibi bu sefer uluslararası bir platformda sahneye çıktılar.   Dünyanın gastronomi alanında önde gelen ülkelerinin federasyonları ve derneklerinin katılım sağladığı, Türkiye’nin en büyük gastronomi yarışması olan ve bu yıl 18. si düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinde genç aşçılar ile birlikte üç kategoride  yarışan  “Özel Eller”  ekibi kazandığı 3 altın madalya ile Muğla ve Bodrum’un gururu oldu.

Chınese Inn Restaurant kapılarını açtı…

Okullarında çalışabilecekleri bir mutfakları olmayan özel eğitim öğrencilerine Bodrum’da iki şubesi olan Chınese Inn Restaurant kapılarını açtı. Tüm provalarını burada yapan “Özel Eller”  ekibi yarışmaya da Çin mutfağı lezzetleri ile katıldı. Öğrenciler için çok yorucu ama keyifli bir süreç yaşadıklarını ifade eden “Özel Eller” öğretmeni  Serkan Olcaycan; “Geldiğimiz noktada çocuklarımın gözündeki mutluluk herşeye değer…” dedi.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Serkan Olcaycan’ı ve öğrencileri kutlayarak, başarılarının devamı için her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.