Bodrum Gündem

Türk turizminin lokomotifi yeniden harekete geçti

Türk turizminin lokomotifi yeniden harekete geçti

1960’lı yıllarda Marmaris’te turizme açılan ilk iki tesisten biri olan Martı Hotels grubu; Coronavirüs Pandemisi tedbirleri çerçevesinde, Kış Turizmine de öncülük ederek, 2022 Yılı Turizm Sezonuna yılbaşında giriyor.

Bodrum Gündem Haber
Coronavirüs Pandemisi nedeniyle son 2 yılda oldukça zor günler geçiren Türk turizminde, yaklaşık 60 yıl önce olduğu gibi yine ilk hamle Marmaris’ten geldi.
Coronavirüs Pandemisinin etkileri devam ederken ve geçen yaz sezonunda tarihinin en büyük orman yangınlarını yaşayan Marmaris’te Martı Resort Hotel; sürekli konuşulan ama bir türlü uygulamaya geçemeyen Kış Turizmine de öncülük ederek, alınan pandemi tedbirleri eşliğinde, 2022 Turizm Sezonu’nu yılbaşı programıyla başlatıyor.

Martı Grubu Marmaris Genel Müdürü Adnan Evrim özellikle tesisleri uygun olan turizmcilere çağrıda bulunarak; “Marmaris doğası ve iklimiyle yılın 12 ayı turizm yapmaya müsait. Son iki yıldır yaşananlar malum. Ama her şeye rağmen mücadeleyi bırakmamak gerek. Biz Martı Grubu olarak otelimizi hiç kapatmama kararı aldık. Hatta sahilde bulunan bir restaurantımızı da Brasserie konseptiyle, hem dışarıdan gelen konuklarımız hem de Marmaris sakini konuklarımız için hizmete açık tutuyoruz.
2022’de Türk Turizmi Yükselişe Geçecek…
Son iki yıldır yaşadığımız Coronavirüs Pandemisinin olumsuz etkileri, bir de buna tuz biber olan  geçen yaz sezonunda yaşadığımız orman yangınları, Marmaris turizmini olumsuz etkilese de biz mücadeleyi bırakmadık tesisimizi kışın da açık tutma kararı aldık. Avrupa ve Türkiye’nin gidişatına göre 2022 turizm sezonunda ciddi bir yükseliş bekliyoruz. Buna dayanarak 12 Ay Turizm anlayışımızla, 2022 Turizm Sezonuna hazırladığımız Yılbaşı programımızla girmek istiyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.