Bodrum Gündem

AK Parti Muğla milletvekilleri Bodrumlu muhtarlarla buluştu

AK Parti Muğla milletvekilleri Bodrumlu muhtarlarla buluştu

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı ve Bodrum Muhtarlar Derneği organizasyonuyla gerçekleşen toplantıda Bodrum’un sorunlara konuşuldu.

Bodrum Gündem Haber

Yalıkavak’ta gerçekleşen toplantıya; AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Töksöz, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz ile 56 mahallenin muhtarının yanı sıra AK Parti Bodrum ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, açılış konuşmasında Bodrum’un sorunlarıyla yakında ilgili olduklarını ifade ederek, Muhtarlarımızla yılın son haftasında bir araya gelerek sorunlarımızı konuştuk. 2022 yılının sorunların çözüm yılı olmasını istiyoruz” dedi.

Toplantıyı Yelda Erol Gökcan’la birlikte yöneten Mehmet Yavuz Demir, AK Parti Muğla Milletvekilleri olarak kent ve vatandaşların tüm sorunlarıyla parti ve yerel yönetim ayrımı yapmadan çözmek için çaba sarf ettiklerini ifade etti.

Vekiller anında çözüm üretti…

Vekil Demir, tüm muhtarlara söz vererek, Bodrum’un sorunları tek tek dinledi. Demir, taleplerin büyük bölümünü oluşturan AYDEM ve Türk Telekom olmak üzere sorunların çözüm noktaları ile tek tek telefon görüşmesi yaparak anında çözüm üretti.

Bazı mahallelerin yol sorunları üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile yaptığı telefon görüşmesiyle bakanı Bodrum’a davet etti. Demir, ziyaretin Ocak ayında gerçekleşeceğini ifade etti.

Diğer Taraftan Muğla Valisi Orhan Tavlı ve Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayer’e de muhtarların sorunlarını ileten Demir, Sağlık ve Milli Eğitim Muğla İl Müdürleriyle Bodrum Muhtarlarının sorunlarına iletti.

Vekillerimize ve kamu görevlilerinin gösterdiği hassasiyete teşekkür ederiz..

Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz yaklaşık 2 saat süren toplantının çok verimli geçtiğini ifade ederek, Vekillerimizin sorunlarımızı tüm muhataplarıyla anında görüşerek çözüm üretilmesi bizleri çok memnun etti. Bodrumumuz çok değerli ve çözümlerin gecikmesiyle oluşacak olan mağduriyetleri vatandaşlarımıza yaşatmak istemiyoruz. Kamu görevlilerinin sorunlarımıza gösterdiği hassasiyet için teşekkür ederim dedi.

Mustafa Toksöz 2 Yıllık icraatlarını muhtarlarla paylaştı…

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve eşi Ümmuhan Toksöz toplantının özel davetlileri olurken Yatağan’da ki  hizmetlerini anlattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.