Bodrum Gündem

BESİAD’ın 10 günlük Mısır tatilini Buyer çifti kazandı

BESİAD’ın 10 günlük Mısır tatilini Buyer çifti kazandı

BESİAD’ın hafta sonu OASİS AVM’de gerçekleştirdiği Yeni Yıl Sokak partisinde yapılan hediye çekilişindeki Mısır tatilini İbrahim Buyer kazandı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

BESİAD ( Bodrum İş İnsanları Derneği) tarafından hafta sonu gerçekleştirilen yeni yıl sokak partisinde yapılan çekilişle yüzlerce hediye sahibini buldu. Çekilişte İki kişinin gidebileceği 10 günlük Mısır turunu İbrahim Buyer kazandı.

Organizasyondaki en büyük hediye BESİAD yönetim kurulu üyesi Hafize Dilek Öz’ün yöneticisi olduğu Proton Tur’dan geldi.  Çekilişte 10 günlük Mısır turu hediye eden Hafize Dilek Öz Mısır tatili ile ilgili olarak “Pronto Tour Muğla yetkili acentası Adalar Tatili Travel olarak BESİAD’ı desteklemeyi değerli buluyorum. Derneğimiz yaptığı etkinliklerin gelirlerini mutlaka sosyal bir projede kullanmaktadır. Bu duyarlılıkta olan bütün BESİAD üyelerinin yeni yıl partisine yoğun hediye katkıları olmuştur. Mısır tatilini kazanan Sayın İbrahim Buyer kutluyorum.” Dedi.

10 günlük Mısır seyahati kazanan İbrahim Buyer, eşinin de en az kendisi kadar şaşkın olduğunu kaydederken “Biz de organize edildiği günden bu yana BESİAD’ın hem yeni yıl sokak partisine katılıyor hem de derneğe katkı kaymak amacıyla hediye çekilişi biletleri alıyorduk. Bu yılın büyük hediyesi olan 10 günlük Mısır tatilinin bize çıkmasına çok şaşırdık. Eşim Asuman’a müjdeyi verdiğim zaman başta bunun bir şaka olduğunu düşündü. Fakat gerçek olduğunu anlayınca o da çok sevindi. Pandemi döneminde tüm dünya olarak oldukça sıkıntılı günler geçirdik.” Derken tatilin eşi ve kendisi için tüm sıkıntılara mola vermek adına harika bir fırsat olduğunu kaydetti.

Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD) dönem başkanı Neslihan Nazlıoğlu,  Geleneksel Yılbaşı Sokak Partisi bu yıl geçmişteki tüm partilere oranla, daha heyecanlı, daha coşkulu ve daha yüksek katılımla gerçekleştiğini kaydederken “Geleneksel sokak lezzetlerinin katılımcılarla buluştuğu sokak partisine Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat katıldı. Yılbaşı için en büyük ödül Adalar Turizm üyemiz Hafize Dilek Öz’ün hediye ettiği Mısır 10 günlük tatil İbrahim Buyer’e çıktı. Kendisine iyi tatiller diliyoruz” dedi.

10 günlük Mısır turunun yaklaşık 18 bin lira değerinde olduğu kaydedildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.