Bodrum Gündem

Vali Tavlı’dan yeni yıl mesajı

Vali Tavlı’dan yeni yıl mesajı

Muğla Valisi Orhan Tavlı yeni yıl mesajı yayınladı.

Bodrum Gündem Haber

Muğla Valisi Orhan Tavlı yeni yıl mesajı şu şekilde;

“2021 yılını geride bırakıyor, yeni ümitler ve beklentilerle 2022 yılına giriyoruz.

Son iki yıl tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadeleyle geçti. Yaşadığımız bu zor zamanların geçmişte kalması, sağlıklı günlere bir an önce kavuşmak için öncelikle aşılarımızı olmalı, belirlenen kurallara riayet etmeli ve tedbirlere hep birlikte uymalıyız. Bu zorlu süreci birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde hep birlikte atlatacağımıza ve özlem duyduğumuz sağlıklı günlere bir an önce kavuşacağımıza canı gönülden inanıyorum. 

2021 yılı pandeminin yanında yangınlarla mücadele ettiğimiz bir yıl oldu. Umudumuzu, kararlılığımızı ve güvenimizi kaybetmeden, devlet millet ele ele verip, iş birliği içerisinde karşılaştığımız zorlukların üstesinden geldik.

2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle işbirliği ve dayanışma içinde eşsiz güzelliklere sahip yeryüzü cenneti Muğla’mızı turizmden tarıma, eğitimden sağlığa birçok alanda cazibe merkezi haline getirmek için 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda çalışmalarımıza aynı azim, kararlılık ve heyecanla devam edeceğiz.

Yeni umutlarla karşıladığımız 2022 yılının, ülkemize, ilimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini temenni ediyor, birlik ve beraberliğimizin sürdüğü bir yıl olmasını diliyorum. Bu vesileyle Muğlalı hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın, her kademede görev yapan sağlık çalışanlarının, kamu personelinin ve basın mensuplarının yeni yılını tebrik ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.