Bodrum Gündem

MİTSO’nun 2022 yılı tahmini bütçesi 4 milyon lira

MİTSO’nun 2022 yılı tahmini bütçesi 4 milyon lira

Milas Ticaret ve Sanayi Odasının yeni yıl bütçesi, yılın son meclis oturumunda hazır bulunan meclis üyelerinin oybirliği ile kabul edildi. Buna göre MİTSO’nun 2022 yılı tahmini bütçesi 4 milyon TL oldu.

Bodrum Gündem Haber

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından açılan yılın son meclis toplantısında Oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu tarafından okunan Kasım ayı kati mizanında alacak, borç bakiyesinin 3 milyon 239 bin 765 bin TL, borç ve alacak bakiyesinin ise 1 milyon 54 bin 182 TL olduğu görüldü ve yapılan oylamada oturumda hazır bulunan üyelerin oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin ikinci ve üçüncü maddeleri gereğince MİTSO’nun 2022 yılı gelir ve gider bütçeleri görüşüldü. MİTSO’nun Hesapları İnceleme Komisyonu tarafından incelenerek meclis başkanlığını sunulan 2022 yılı tahmini gelir ve gider bütçeleri Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu tarafından okundu. Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından oylamaya sunulan MİTSO’nun 2022 yılı tahmini gelir ve gider bütçeleri 4 milyon TL olarak oybirliği ile kabul edildi.

MİTSO’nun 2022 yılı tahmini gelir ve gider bütçelerinin meclis üyeleri tarafından oybirliği ile kabul edilmesi üzerine MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer meclis üyelerine teşekkür etti. Özer, konuşmasında meclis üyelerinin yeni yılını kutladı. Reşit Özer yaptığı konuşmada son bir aylık dönemde yapılan çalışmalar hakkında da meclis üyelerine bilgi verdi. TOBB tarafından Ankara’da yapılan müşterek konsey toplantısına katıldığını belirten Özer, konsey üyelerin dileklerini ve önerilerini toplantıya gelen Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a ilettiğini ve toplantının olumlu bir hava içinde geçtiğini ifade etti.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, 2021 yılı boyunca uyum içinde çalışan ve tüm meclis kararlarını oybirliği ile alan meclis üyelerine gösterdikleri uyumlu ve üretken çalışmaları nedeniyle teşekkür etti ve mutlu yıllar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.