Bodrum Gündem

MİTSO üyelerinin yeni yılını kutladı, sorunlarını dinledi

MİTSO üyelerinin yeni yılını kutladı, sorunlarını dinledi
05.01.2022
0
A+
A-

Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, yeni yılın ilk günlerinde üyelerinin işlerlerini ziyaret ederek mutlu yıllar dileğinde bulundu. MİTSO yöneticileri ziyaretler sırasında üyelerinin sorunlarını da dinleyerek isteklerini not ettiler.

Bodrum Gündem Haber

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Meclis Üyeleri Özcan Gül ve Murat Sodra ile MİTSO Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu 23 Nisan Bulvarındaki üyelerinin işyerlerini ziyaret ettiler. Üyelerinin ve işyerlerindeki çalışanların yeni yıllarını kutlayan MİTSO yöneticileri yeni yılla ilgili iyi dileklerini ilettiler. Üyelerinin sorunlarını, isteklerini dinleyen, önerilerini not eden MİTSO yöneticileri bunları başta TOBB olmak üzere ilgili makamlara ileteceklerini ve Bakanlıklara sunacaklarını ifade ettiler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, üyelerinin taleplerini yerine getirmek için çaba göstereceklerini belirterek “Kendi çözümleyebileceğimiz işleri kendimiz çözümleyeceğiz. Bizi aşan konuları ise TOBB’a iletip destek isteyeceğiz. Ancak şuna mutlaka inanın ki, MİTSO olarak sorunlarınızın, taleplerinizin sonuna kadar takipçisi oluyoruz bundan sonra da olmayı sürdüreceğiz. Sorunlarınız için muhatabı olan ilgili makamlarla görüşürüz. Yazılmalar yaparız. Olumlu sonuç alabiliriz veya alamayız ama mutlaka sorunlarınızın, önerilerinizin takipçisi oluruz” dedi.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel de üye işyerlerine yaptıkları ziyaretlerde dile getirilen sorunların veya önerilerin mutlaka oda meclisinde değerlendirilmekte olduğunu ifade ederek “MİTSO her zaman yanınızda. Milas’ın ürünlerine sahip çıkıp tanıtımını yapıyoruz. Üyelerimizin de sorunlarını, dileklerini mutlaka değerlendirip olumlu sonuçlanması için çaba gösteriyoruz. Sorunlarınızı, önerilerinizi her zaman Odamıza iletebilirsiniz” diye konuştu.

Ziyaret edilen işyerlerinin sahipleri ve yöneticileri ise MİTSO yöneticilerinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek MİTSO yöneticilerine başta Milas zeytin ve zeytinyağı olmak üzere Milas ürünlerinin tanıtımı için yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.