Bodrum Gündem

Uğur Dündar bile yakalandıysa!

Uğur Dündar sağlık açısından bugüne kadar gazeteciler arasında en dikkatli yaşayanlardan biridir, hatta en dikkatlisidir dersem inanın doğrudur. Çünkü nasıl yaşadığını on yıllar öncesinden beri yakından biliyorum. Bu nedenle de hastalıklara karşı güçlü bir yapısı vardır. Hele kovid konusunda da ne kadar dikkatli olduğunu çevresindeki herkes bilir. Aşıları da tamdır.

Bu nedenle, “Uğur Dündar bile yakalandıysa…” diye bir cümleye başlayıp, “Omicron’un şakası yok,  vücudunuza girmek için her yolu deniyor…” diye de cümleyi sonlandırsam, inanın bu saptama tartışmasız doğrudur.

Zaten en yakın çevremizde bile bu illetin nasıl hızla ilerlediğini hergün gözlemliyoruz.

Bu nedenle lütfen çok çok dikkatli olun. Mümkün olduğu kadar kapalı yerlere girmeyin. Dışarıdaysanız da maskeyi sakın indirmeyiniz. Çalışmayanlar için de tavsiyem, lütfen bir süre poponuzu kırıp, çok zorunlu haller dışında dışarı çıkmayınız.

Omicron hafif geçiyor sözlerine kanmayın. Bazı insanlarda; kalpte, böbreklerde ve ciğerlerde kalıcı hasar bırakabildiği belirlendi.

Sık sık haberleştiğim Uğur Dündar’ı yormamak için telefonla aramayıp mesaj gönderdim. O mesajı sizlerle de paylaşıyor ve hepinize sağlıklı günler diliyorum:

“Abi maşallah her zaman zımba gibi adam oldun. O kovid senin ayaklarının altında hemen ezilip yok olacaktır. Allah’tan senin için acil şifalar diliyorum…”

7 Ocak 2021-Cuma-Fatih Güllâpoğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.