Bodrum Gündem

Ankara deplasmanından galip döndüler

Ankara deplasmanından galip döndüler

Türkiye Basketbol Federasyonu, TB2L B grubunda mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı, sezonun 9. Haftasında Ankara Deplasmanında Etimesgut Belediyesi ile mücadele etti.

Bodrum Gündem Haber
Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu 2021-2022 sezonu TB2L B Grubu karşılaşmaları kapsamında Devlet Bahçeli Eğitim Spor ve Yaşam Merkezi’nde Etimesgut Belediyesi ile karşılaştı.

Maçta üstün oynayan Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı, maçın başından itibaren rakibine olan üstün oyununu maç boyunca sürdürdü.

Abdullah Uyanık, Haluk Yakın ve Mahsun Alanko’nun yönettiği maçta 1. Çeyrek 15-27 önde geçilirken, ilk yarıyı 33-50 önde tamamlayan Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı, ikinci yarıda da üstün oyununu sürdürdü. Etimesgut Belediyesi oyuncularının direnişlerine rağmen, istikrarlı oyununu sürdüren Çağdaş Bodrum Spor, maçın son düdüğünde 65-90 galip olarak salondan ayrıldı.

2021-2022 sezonu ilk yarısını 16 Puan ve grubunun en yüksek averajıyla 2. sırada tamamlayan Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı, İkinci yarının ilk maçında yakın takipçisi Çorlu Belediyesi ile deplasmanda karşılaşacak. 15 Ocak Cumartesi günü Tekirdağ, Çorlu Belediyesi Spor Salonu’da oynanacak olan karşılaşma saat 17.00’de başlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.