Bodrum Gündem

Ağlamak İstiyorum

Gazeteciliğe Ankara’da başlamıştım. Neşet Özmen hemen dost olduğum, ısındığım ilk gazeteci dostlarımdan biri olmuştu. Yüreği her zaman iyilik dolu, tam tabiri ile de mert ve adam gibi adamdı. Kıvırtmazdı. Cesurdu, dosdoğru idi. Daha dün yazıma yorum yapmıştı.

Dünkü yazım maden işçisine tekme atmasıyla tanınıp Frankfurt’a Ticari Ataşe olarak atanarak ödüllendirilen ve şu anda ismini anmak istediğim kişi ile ilgili idi. Neşet’in son yorumlarından biri olduğunu tahmin ettiğim bu kişi ile ilgili yorumu da, kendi kişiliği ile özdeşleşmiş bir yorumdu.

Ve bugün onun bir kalp krizi sonucunda vefat ettiği haberini büyük bir acı ile öğrendim. Gerçekten ağlamak istiyorum. Bu haber beni çook çok üzdü.

Sabah da henüz 27 yaşındaki milli futbolcu Ahmet Çalık’ın bir trafik kazası sonucunda vefat ettiğini öğrendiğimde çok üzülmüştüm. Kaza, sanıyorum Ankara’ya nikâh tarihi almaya giderken meydana gelmiş. Çok acı.

Neşet kardeşim ve futbolcu kardeşimiz Ahmet, ikiniz de çok zamansız gittiniz, ikinize de Allah’tan rahmet ve mekânlarınızın cennet kısmet olmasını diliyorum.

11 Ocak 2022-Salı-Fatih Güllâpoğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.