Bodrum Gündem

Banka 8 bin 650 lira Promosyon ödeyecek

Banka 8 bin 650 lira Promosyon ödeyecek

Bodrum İlçe Milli Eğitim’de Görev Yapan Personele 8 bin 650 lira promosyon ödenecek…

Fatih Bozoğlu-Bodrum Gündem

Milli Eğitim’de çalışanlar için üç yıllık banka promosyonu ihalesi İşbank, Yapı Kredi, Finans Bank, Akbank, Vakıfbank, Garanti Bankası, Halkbank ve Ziraat Bankası’nın katılımı ile Cemal Uslu Ortaokulu Toplantı salonunda gerçekleşti. İhale Başkanı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Türk Eğitim Sen Başkanı Salih Çıplak ile birlikte Şube Müdürü Mesut Topaloğlu, Milli Eğitim İlçe Muhasebe yetkilisi ve Atatürk İlkokulu Müdürü tarafından yönetildi. Eğitim Bir Sen, Eğitim İş, TEÇ Sen ve Eğitim Sen gözlemci olarak katıldı.

Türk Eğitim Sen’in yetkili olduğu banka promosyon ihalesinde en alt bedel 6 bin 500 olarak belirlendi. Sendika temsilcileri 6 bin 500 lira olarak belirlenen başlangıç rakamının çok düşük olduğu yönünde fikir belirtirken, ihalede en alt bedelin 10 bin lira düzeyinde olması gerektiği ifade edildi.

Ziraat Bankası, Garanti Bankası, Vakıf Bank ve Akbank ihale için belirlenen en az bedel olan 6 bin 500 liralık rakamın altında teklif verdiklerinden dolayı ihaleye giremedi. Açık artırma usulü ile devam eden ihalede İşbank ve Finansbank ihaleden çekildi.

Yapı Kredi ve Halkbank arasında devam eden ihale 8 bin 650 lira teklifi veren Yapı Kredi Bankasında kaldı. Belirlenen bu bedel tek seferde ve 15 Ocak’ta Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak çalışan tüm personelin hesabına yatırılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.