Bodrum Gündem

Termik Santral, Çevreci başkan hakkında 1 milyon liralık dava açtı

Termik Santral, Çevreci başkan hakkında 1 milyon liralık dava açtı

Yatağan’da faaliyet gösteren Termik Enerji Üretim A.Ş. tarafından Yatağan Yeşil Yaşam Derneği Başkanı Kazım Erol hakkında şirketin ticari itibarını zedelediği gerekçesi ile 1 milyon liralık manevi tazminat davası açıldı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Yaklaşık 40 yıldır Yatağan’da ilçede faaliyet gösteren Yatağan Termik Enerji şirketi, çevreci gurup ve dernekler tarafından bölgedeki antik kente ve kültür varlığına, tabiata ve insan sağlığına zarar vermekle de eleştiriliyor.

“Mücadeleye devam dostlar…”

Bu derneklerden biri olan Yatağan Yeşil Yaşam Derneği başkanı Kazım Erol hakkında şirketin ticari itibarını zedelediği gerekçesi ile 1 milyon liralık manevi tazminat davası açıldı.  Kazım Erol hakkında açılan dava ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı “Yatağanın havasını, suyunu, taşını toprağını, zeytinini, meyvesini bitiren, tarihini yıkan Yatağanın kabusu olan ve kendisi ile mücadele eden aynı zamanda Yatağan Yeraltı Kömür İşletmeciliği ne dava açan Yatağan Yeşil Yaşam Derneği başkanı olarak tarafımaçevreci

1.000.000 TL lik tazminat davası açmış.

Hukuka güveniyoruz çünkü Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş Yatağana gerçekten yıkım getirmiştir. Mücadeleye devam dostlar!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.