Bodrum Gündem

Belgelendirme ve Denetim Sektöründeki son gelişmeleri biliyor musunuz?

PCA Sertifikasyon Hizmetler Ege Bölge Müdürü Arzum Özdemir, belgelendirme ve denetim sektöründeki son gelişmelerle ilgili gazeteci Fatih Bozoğlu’nun sorularını yanıtladı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

PCA Sertifikasyon Hizmetler Ege Bölge Müdürü Arzum Özdemir, firmanın 2021 yılında sektörde yaptığı çalışmalara değinirken, 2022 yılı hedefleri ile ilgili bilgi verdi.

Ege Bölge Müdürü Arzum Özdemir Bodrum Gündem’e özel yaptığı açıklamada 2022 yılında sertifikasyon konusunda öne çıkan işlemin geçişi pandemi sebebiyle bir yıl ötelenen fakat 2021 yılı Mayıs ayında gerçekleşen Medikal Cihaz Regülasyonu revizyonu olduğunu belirtti. Özdemir “Bu konuda da müşterilerimizi gerek eğitimler yoluyla bilgilendirerek gerekse de çözüm ortağı olduğumuz notified body’ ler aracılığı ile ürünlerini belgelendirmelerine yardımcı olarak bu geçiş sürecini tamamlamalarını sağlamak istiyoruz. Bizim önceliğimiz her zaman için çözüm ortağı olduğumuz müşterilerimizin memnuniyetidir. Hizmet verdiğimiz müşterilerimiz genelinde minimum %97 müşteri memnuniyeti hedefliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.