Bodrum Gündem

Sağlık Vakfı öğrencileri Linol Baskı çalıştayında bir araya geldi

Sağlık Vakfı öğrencileri Linol Baskı çalıştayında bir araya geldi

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Linol Baskı Çalıştayımız, 18 Ocak 2022 tarihinde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden Doç. Dr. Erhun Şengül ve öğrencileri Melodi Koçkar, Selin Çakmaklı, Ceren Teknar, Sinan Bayrak, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencileri ve gönüllülerinin katılımıyla Gamze Çarmıklı İş ve Sanat Atölyeleri Binası’nda gerçekleşti.

Bodrum Gündem Haber

Desenin linole aktarılması, linolün oyularak hazırlanması ve tekstil boyalarının linol kalıplar üzerine uygulanarak tişört, Amerikan Servis ve çantalara basım aşamaları üniversite öğrencileri ve Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin ortaklaşa çalışmasıyla yapıldı. Vakıf Başkanı Numan Balaban ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sadife Akdolu’nun katıldığı çalıştayımızda Başkanımız tarafından, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi katılımcılarına teşekkür belgeleri takdim edildi.

Başkanımız konuşmasında bu tür etkinliklerin Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı için önemine değinerek, etkinliklerin devamına ilişkin temennilerini dile getirdi ve Şubat ayında Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi’nde düzenlenecek Serigrafi Baskı Çalıştayı ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesiyle ortak yürütülecek projelere devam edileceğini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.