Bodrum Gündem

“En Parlak Yıl” Olacağına Ben de Eminim!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “2022 bizim için en parlak yıl olacak” dedi.

Şimdi bazı sorularım var:

2022, 2-3 maaşı cebe indirdiği için bir eli yağda, öbür eli balda olan Saray Şürekası için mi;

Yoksa çocuğuna et yediremediği için, ona ancak sayılı yumurta alabilen, kendisi de pazar makarnasına talim eden ana-babalar için mi en parlak yıl olacak?

2022, yaptıkları işin karşılığını çuvalla dolar garantisine bağlayan 5 müteahhit için mi;

Yoksa para harcayabilecek müşteri sayısı yok denecek kadar az olduğu için, kepenklerini kapatmak üzere olan esnaf için mi en parlak yıl olacak?

2022, istediği her mal ve hizmete  ulaşabilen AKP zenginleri için mi;

Yoksa, TÜİK’in gerçek dışı rakamlarına göre gerçek enflasyonun çok altında zam verdiğin, refah payından da mahrum ettiğin için, eti rüyasında görebilen, ucuz ekmek için soğukta titreyerek halk ekmek kuyruklarında bekleyen, taze meyveleri da belki sınırlı sayıda tadımlık alabilen emekliler için mi çok parlak bir yıl olacak?

2022, bakanlığı sırasında devletin parasını soyup da, sonra görevden alındığı halde kanunların uygulanmaması nedeniyle haram paraların keyfini süren hırsızlar için mi?

Yoksa, acımasız akaryakıt zamlarıyla, artık arabasını evinin önünden kaldıramayacak hale gelen, elektrik ve doğalgaz zamları altında inim inim inleyen çalışanlar için mi;

Ya da Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararlarına uyulmadığı için, demir parmaklıklar arkasında çürümeye terk edilenler için mi en parlak yıl olacak?

2022, maden işçisini tekmeleyen, ama yabancı bir ülkede ataşelikle ödüllendirilen AKP zevatı için mi?

Yoksa, sınavlarda en yüksek notları aldıkları halde AKP tayfasından, ya da bir tarikat tayfasından olmadıkları için “Mülakat kılıfı” ile elendikleri iddia edilen, pırıl pırıl gençlerimiz için mi; https://www.bodrumgundem.com/2022/01/14/tekmeci-yerkel-frankfurtta-protesto-edildi/

Ya da, parasızlıktan sınavlara hazırlanmak için kitap bile alamayan çocuklarımız için mi en parlak yıl olacak?

Evet, sonuçta Erdoğan doğru söylüyor. 2022, gerçekten kendisi ve “Bazıları” için “En parlak yıl” olacak. Buna ben de eminim!

19 Ocak 2022-Çarşamba-Fatih Güllâpoğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.