Bodrum Gündem

Belediye personelinden örnek davranış

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli Hakkı Nasır, karda sokakta kalan köpeğin yardımına yetişti. Nasır “Bodrum’a hizmet verirken insan ya da hayvan diye ayırım yapılmaz. Hepimiz canlıyız” dedi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Dün gecenin ilerleyen saatlerinde Bodrum’da etkisini gösteren kar yağışı sonrası insanlar kadar sokakta yaşayan canlılar da zor anlar yaşadı.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 05:00-13:30 vardiyasında görevli Hakkı Nasır, görev yeri olan Bodrum Çarşı’da temizlik yaparken karton üzerinde uyumakta olan sokak köpeğinin soğuktan titrediğini fark edince bulduğu battaniyeyi hayvanın üstüne örterek donmasını engellemeye çalıştı.

Bodrum Gündem’in sorularını yanıtlayan Hakkı Nasır, ;” Benim görev yerim Bodrum Çarşı içi. Orman İşletmesinin olduğu yerde temizlik yaparken karton üzerinde uyuyan yaşlı bir köpek gördüm. Yanına yaklaşınca hayvanın soğuk nedeniyle çok titrediğini fark ettim. Bulduğum battaniyeyle üstünü kapatmaya çalıştım. Bizim Çarşı’daki sokak hayvanlarının hemen hepsinin bazı dükkan önlerinde sabit yerleri vardır. Çoğunun da altında karton olur ve güneş doğuncaya kadar orada uyurlar. Bu sokak köpeğimizin de altında karton vardı ama hem çok yaşlı hem de dün yağan kar nedeniyle hava oldukça soğuktu. Kim olsa benim yerimde aynı şeyi yapardı diye düşünüyorum. “ dedi.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli Hakkı Nasır, dışarda çalışırken Bodrum Belediyesini temsil ettiklerinin farkında olduğunu kaydederken “Sağ olsun belediyemizden bize öyle öğrettiler. Biz belediyemizi temsil ediyoruz. Bodrum’a hizmet verirken insan ya da hayvan diye ayırım yapılmaz. Onların öğrettiği şekilde çalışmaya gayret ediyoruz. Hepimiz canlıyız.” Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.