Bodrum Gündem

MİTSO ile Gözakademi anlaşma yaptı: üyelere indirim uygulanacak

MİTSO ile Gözakademi anlaşma yaptı: üyelere indirim uygulanacak
26.01.2022
0
A+
A-

Kısa bir süre önce Bodrum’da faaliyete geçen Gözakademi ile Milas Ticaret ve Sanayi Odası arasında yapılan anlaşma ile oda üyelerine, çalışanlarına ve bunların birinci dereceden yakınlarına Gözakademi’den alacakları sağlık hizmetlerinde yüzde 10 ile yüzde 25 arasında indirim uygulanacak.

Bodrum Gündem Haber

Gözakademi Proje Sorumlusu Uğur Sarıoğlu ile İnsan Kaynakları Yöneticisi Serap Özarslan, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ederek hastanelerinin verdiği sağlık hizmetlerini tanıttılar. Tanıtım sonrasında MİTSO ile Gözakademi arasında oda üyelerine, çalışanlarına ve bunların birinci dereceden yakınlarına hastaneden alacakları hizmetler için indirim uygulanması için anlaşma sağlandı.

MİTSO ile Özel Akademi 1 Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A. Ş. (Özel Bodrum Göz Akademi Tıp Merkezi) arasında yapılan “hizmet sözleşmesi”ne göre; oda üyeleri ve çalışanları ile bunların birinci derece yakınları da yararlanabilecek. İndirimler Prof. ve Doç. Dr. muayenelerinde yüzde 10, Uzman Dr. seviyesindeki muayenelerde yüzde 25, tetkiklerde yüzde 25, genel ve lazer ameliyatlarında cari fiyatlar üzerinden yüzde 10 olarak uygulanacak. MİTSO üyelerine, çalışanlarına ve bunların birinci derece yakınlarına indirim sağlayan hizmet sözleşmesi bir yıl boyunca geçerli olacak.

Gözakademi Proje Sorumlusu Uğur Sarıoğlu ile İnsan Kaynakları Yöneticisi Serap Özarslan yapılan anlaşma için MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e teşekkür ettiler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer de Gözakademi yetkililerine oda üyelerine, çalışanlarına ve birinci dereceden yakınlarına sağlayacakları indirim için teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.