Bodrum Gündem

İktidar uzatmaları oynamanın bedelini halka ödetiyor

İktidar uzatmaları oynamanın bedelini halka ödetiyor

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu yüksek gelen elektrik faturaları ile ilgili yazılı basın açıklaması yayınladı. Zeybekoğlu “AKP’nin son elektrik ve doğalgaz zamları halkımız için bıçağın kemiğe geldiğini gösteriyor.” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Türkiye, halkın sorunlarını çözme becerisini yitirmiş bir iktidarın elinde olduğunu ve tükenişe sürüklendiğini belirten CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu “Bu tükenişin en bariz göstergesi, faiz baronları ve yandaş sermaye haricindeki bütün yurttaşlarımızı mağdur eden ekonomik krizdir.” dedi.

Halkın geleceği ipotek altına alınmıştır…
Her ay gelen elektrik ve doğalgaz faturaları ile sadece kullanılan enerjinin maliyetini değil, iktidarın enerji şirketlerine teslimiyetinin de bedelininde ödendiğini ifade eden Zeybekoğlu açıklamasına şu şekilde devam etti; “Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm varlıklarını satan, özelleştiren, yap, işlet devret adlı vurgun modeli ile yandaşları semirten AKP’nin son elektrik ve doğalgaz zamları halkımız için bıçağın kemiğe geldiğini gösteriyor. Evlere gelen faturalar iki katına, iş yerlerindekilerde neredeyse üç katına çıkmıştır. Aileler çorbayı kaynatmak, çocuğunu ısıtmak için borçlanma yoluna gitmek zorunda kalmıştır. Halkımızın borçluluk seviyesi yükseldikçe geleceği ipotek altına alınmıştır.”

AKP’nin artık uzatmaları oynadığı herkes hemfikir…
Özgürlükten, adaletten, demokrasiden uzak AKP, yandaş kanallardaki propagandalar ve demokratik tepkisini ortaya koyanı da bastırma anlayışı ile iktidarının ömrünü uzatacağını zannettiğini ifade eden Adem Zeybekoğlu “Doğalgaz teminini beceremeyip, sanayiyi işleyemez hale getiren AKP’nin artık uzatmaları oynadığı herkesin malumudur. Şişen faturalar gibi halkın tepkisi de büyümektedir.
Bütün vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldıracak olan, derhal seçime gidilmesidir. Türkiye Cumhuriyeti İkinci Yüzyılına, etkin ve hak temelli bir sosyal devlet anlayışı ile girecek, kamucu enerji politikaları ile halkın elektriğe ve doğalgazı ucuz kullanması sağlanacaktır.”
dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.