Bodrum Gündem

14 Şubat etkinliğinde evlenme teklif etti

14 Şubat etkinliğinde evlenme teklif etti
15.02.2022
0
A+
A-

Marmaris Belediyesi’nin düzenlediği 14 Şubat Sevgiler Günü etkinliğinde Ersin Şevik isimli genç, sevgilisi Begüm Birol’a evlenme teklif etti.  Teklife ‘evet’ cevabı alan Ersin’in mutluluğu gözlerinden okunurken etkinliğe katılanlar da alkışlarla çifti tebrik etti.

Bodrum Gündem Haber

Marmaris Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı. 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe katılanlar doyasıya eğlenirken bir de evlenme teklifine şahit oldu. Yarışmalar, dans gösterileri ve Dj performanslarının sergilendiği etkinlikte sahneye çıkan Ersin Şevik isimli genç Begüm Birol’a evlenme teklif etti.

İlk olarak kendisi sahneye çıkan Ersin Şevik, Begüm Birol’u da sahneye davet etti. “Elimde olsa tüm dünyanın duymasını isterdim. Ama elimden gelen bu. Benimle bir ömür boyu mutlu olmaya ne dersin” diyerek evlenme teklifinde bulundu. Teklif karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Begüm Birol’un ‘evet’ cevabı alanda bulunanların alkışı ve ıslıklarıyla karşılandı. Çiftin dans ederken mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan etkinliklerde DJ Muzo, The Oz Band ve Zaya Dans Akademisi sahne aldı. Kırmızı gül ve balon dağıtılan alanda 7’den 70’e herkes eğlencenin tadını çıkardı. Alanı ziyaret eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da “Marmaris Belediyesi olarak bu özel günü özel bir etkinlikle kutlamak istedik. Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.