Bodrum Gündem

KHK ile ihraç edilen Kardiyoloji Uzmanı Dr. Yasemin Demirci görevine iade edildi

KHK ile ihraç edilen Kardiyoloji Uzmanı Dr. Yasemin Demirci görevine iade edildi
15.02.2022
0
A+
A-

Bodrum Devlet Hastanesi’nde görev yaparken, KHK ile ihraç edilen Kardiyoloji Uzmanı Dr. Yasemin Demirci görevine iade edildi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

4 Temmuz’da yayımlanan Resmi Gazete’de yer alan 692 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevine son verilen Bodrum Devlet Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Yasemin Demirci görevine iade edildi.

Bodrum Devlet Hastanesinde görev yaparken, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilen Kardiyoloji Uzmanı Dr. Yasemin Demirci ve Ortopedi Uzmanı Başak Coşkun’un görevlerine iadesi için yaklaşık 50, Bodrum Kaymakamlığına dilekçe vermişti. Ayrıca halk ozanı Rahmi Saltuk da dilekçe verenler arasında yer almıştı.

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Yasemin Demirci, KHK ile görevinden ihraç edildikten sonra hakkını aramak üzere dava açmıştı. Davası sonuçlanan Yasemin Demirci sosyale medya hesabından yaptığı “Hoşbulduk Bodrum Devlet Hastanesi “ paylaşımla Bodrum Devlet Hastanesinde greve başladığını duyurdu.

 

Yorumlar

  1. İsmail Arık dedi ki:

    Geciken adalet adalet midir? 5 küsur yıl bu insanı surundurdunuz.

  2. Funda Gebeceli dedi ki:

    Kendileri çok iyi biri olup işine çok bağlıdır bodrum devlet hastanesinde çalışırken geç saatlere kadar hasta bakmıştır böyle değerli doktorlarımız kıymetini bilmeliyiz