Bodrum Gündem

Gelecek Partisi Kampa Giriyor

Gelecek Partisi Kampa Giriyor
17.02.2022
0
A+
A-

Gelecek Partisi Şubat ayı İl Başkanları toplantısını 18-20 Şubat tarihleri arasında Antalya’da tüm kurullarının katılımıyla düzenlediği genişletilmiş çalışma kampı çerçevesinde gerçekleştiriyor.

Bodrum Gündem Haber

Erken seçim tartışmalarıyla harareti yükselen siyaset arenasında süreci sağlıklı yürütmek ve gelişmeler konusunda partili organlarla bir nevi fikir alışverişinde bulunup değerlendirmeler yapmak üzere düzenlenen çalışma kampına Parti Başkanlık Kurulu üyeleri ve yardımcıları, Politika İzleme Kurulu, Kurucular Kurulu ve İl Başkanlarıyla birlikte yönetim kurulu üyeleri de katılım gösterecekler.

Davutoğlu Katılıyor

Geçtiğimiz gün kayınpederi vefat eden Gelecek Partisi lideri Davutoğlu’nun programını bozmayarak Antalya- Serik Sensitive Premium otelde yapılacak olan toplantıya katılacağı yine gelen bilgiler arasında yer alıyor. Toplantı açılış konuşmasını gerçekleştirecek olan Ahmet Davutoğlu’nun hitabı Gelecek Partisi sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanacak ve şu linklerden izlenebilecek. ( Twitter:@GelecekPartiTR  , Facebook: gelecekpartisitr )

Seçim Hazırlığı Mı?

Faaliyet grafiği gittikçe yükselmekte olan Gelecek Partisi’nin birçok yetkilisinin son dönemlerde televizyon ve sosyal medya yayın organlarında sıklıkla boy göstermesi ve diğer 5 muhalefet partisiyle yürüttüğü ‘’Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’’ çalışmalarında etkin rol alması, son olarak aralarında Davutoğlu’nun da bulunduğu 6 liderin akşam yemeğinde bir araya gelmesi ve hemen ardından bu çalışma kampına girilmesi akıllara ciddi bir seçim hazırlığı mı var sorusunu getiriyor.

İttifak Ne Durumda

Muhalefetin başat lideriyle yaklaşık beş buçuk saat süren yemekli toplantıda bir araya gelen Davutoğlu’nun çalışma kampı vesilesiyle parti karar organlarını gelişmeler hakkında bilgilendirmesi ve olası bir ittifak yaklaşımı hususunda görüşlerini almasının beklendiği parti yetkililerince dile getiriliyor. Ayrıca bu toplantıda Parti Başkanlık Kurulu üyelerinin( Genel Başkan Yardımcıları-Birim Başkanları) yaptıkları faaliyetler konusunda hazırladıkları raporları Davutoğlu’na ve katılımcılara sunmaları bekleniyor.

19 Şubat Cumartesi günü başlayacak resmi toplantılar, 20 Şubat Pazar günü sona erecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.