Bodrum Gündem

Haddini bil, Bodrumlulara hakaret edemezsin !

Haddini bil, Bodrumlulara hakaret edemezsin !
Bodrum’da iş yapan Ziya Bülbül adındaki sözde yatırımcının Bodrumluları hedef alan ahlaksız ve haddini bilmez paylaşımı sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. 
Bodrum Gündem Haber
Bodrum’un Demir mevkiine marina yapma niyeti olduğu iddia edilen Ziya Bülbül isimli şahsın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda büyük harfler ile; “ZOR GEÇEN VE İSTEDİĞİMİZ GİBİ GEÇMEYEN BİR GÜN VE OLUMSUZ GEÇEN TOPLANTISI SONRASI BODRUMDAKİ YARDIMCIM KADİR BEYLE DURUM DEĞERLENDİRMESİ… HEP İSTEDİĞİMİZ GİBİ GEÇMEZ YA… BODRUMUN KÖYLÜLERİ GARİP VE CAHİL OLUNCA…” ifadelerini kullanınca tepkiler çığ gibi büyüdü.
Bodrum AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen de bu paylaşıma sert tepki verenlerden birisiydi. Sosyal medya hesabından oldukça anlamlı bir paylaşımda bulunan Gökmen;
“Yokuş başına geldiğinde Bodrum’u göreceksin,
Sanma ki geldiğin gibi gideceksin,
Senden öncekiler de böyleydiler,
Akıllarını Bodrum’da bırakıp gittiler.”
Ne doğru demiş ”Halikarnas Balıkçısı”.
Bodrumlu bir köylü olmaktan her zaman gurur ve kıvanç duymaktayım. Sayın Ziya Fatih Bülbül Sizin paranız, pulunuz, projeleriniz hatta gölgede bile taktığınız güneş gözlüğünüz olsada bana ve hemşehrilerime hakaret edemezsiniz. Bodrumluyu böyle hor görüp Bodrum’da iş yapmak istiyorsunuz; buna izin vermeyiz. Eğer gerekli özrün kısa süre içinde dilenmemesi halinde konunun bizzat tarafımdan hukuka taşınacağını ve sonuna kadar takipçisi olacağımı tarafınıza bildiririm…” dedi.
Ziya Bülbül isimli şahısla ilgili olarak Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın ve ekibinin nasıl bir tepki vereceği de merak ediliyor…
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.