Bodrum Gündem

Bu Kez Yanlıştan Çabuk Döndü

Geçtiğimiz günlerde, Çanakkale Köprüsü’nün açılış tarihinin öne alınarak, açılışın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum günü olan 26 Şubat’ta gerçekleştirileceği açıklanmıştı.

Bunun üzerine; “Milletimizin cebinden, hatta torunlarımızın cebinden çıkacak milyarlarca dolara mal olan bu köprüyü, Erdoğan ailesi kendi cebinden mi yaptırdı da, Tayyip beyin doğum gününe denk getiriliyor?” sorusunu aklı başında olan herkes sordu.

Yani hakikaten bir “El insaf!” daha demiştik.

Bugün bizzat Erdoğan bir açıklama yaparak, “26 Şubat’ta planladığımız Çanakkale köprüsünün açılışını vatandaşlarımızın talebi üzerine 18 Mart’ta gerçekleştireceğiz…” dedi.

Çünkü gördü ki, doğum günü işi yaş!

Tepkiler çığ gibi büyüyecek.

Üstelik diğer taraftan, Çanakkale’de yatan onbinlerce şehidimizin kemikleri sızlayacak. Bu da milletin vicdanını derinden yaralayacak.

Muhtemelen bunlar birileri tarafından ikaz mahiyetinde söylendi, ya da tepkilerin büyüyeceğini gördü ki, hızlı bir U Dönüşü yaptı, yanlıştan çabuk döndü; ama bir gerçeği atlayarak!

Çünkü açıklamasında diyor ki:

“26 Şubat’ta açmayı planladığımız…”

Hayır efendim, saptırıyorsun. Köprünün açılışı, zaten Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü olan 18 Mart’ta yapılacaktı; 26 Şubat’ı araya sonradan sıkıştırmıştınız!

20 Şubat 2022-Pazar-

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.