Bodrum Gündem

Emekli Albay Şevket Aras hayatını kaybetti

Emekli Albay Şevket Aras hayatını kaybetti

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın babasının kuzeni Emekli Albay Şevket Aras, yaşlılığa bağlı geçirdiği hastalıklar sebebiyle yaşamını yitirdi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın babasının kuzeni Emekli Albay Şevket Aras, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar sebebiyle Amerikan Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

Şevket Aras evli ve 2 çocuk babasıydı.

Şevket Aras’ın cenazesi bugün, Ortakent Köyiçi Camii’nde kılınacak ikindi namazı sonrası toprağa verilecek.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Şevket Aras’ın ölümü ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı; “Değerli Bodrumlular, Bodrum’un ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önemli değerlerinden olan sevgili amcamı, Emekli Albay Şevket Aras’ı ne yazık ki kaybettik.. Cenazesi bugün, Ortakent Köyiçi Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından toprağa verilecektir. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun…”

Bodrum Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; “Bodrum’un kıymetli bir değerini, başkanımız Ahmet Aras’ın aile büyüğü Emekli Albay Şevket Aras’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Bodrum’umuza başsağlığı dileriz. Cenaze 22 Şubat Salı günü Ortakent Köyiçi Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından toprağa verilecektir.”

Bodrum Gündem Gazetesi olarak merhum Şevket Aras’a Allah’tan Rahmet kederli ailesine de başsağlığı dileriz. Devri Daim olsun…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.