Bodrum Gündem

Gelecek Partisi sosyal politikalar başkanlığı fark yaratıyor

Gelecek Partisi sosyal politikalar başkanlığı fark yaratıyor
22.02.2022
0
A+
A-

Ahmet Davutoğlu’nun kendi ifadesiyle önde gelen ‘’refiklerinden’’ ve Gelecek Partisi Sosyal Politikalar Başkanı ve önceki dönem milletvekillerinden Abdullah Başçı ekibiyle birlikte alanında dikkat çeken ve fark yaratıcı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber

Geçtiğimiz günlerde 2021 faaliyetlerini yayınladığı bir kitapçıkla duyuran Genel Başkan yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Abdullah Başçının kendi alanı dışındaki birimlerle de sıkı işbirliğine büyük önem veriyor.

Afyon’daki kar afeti nedeniyle yaşanan sıkıntıları yerinde görmek için bölgeye intikal eden ilk siyasi parti yetkilisinin Abdullah Başçı olması gibi, son olarak Gelecek Partisi Antalya kampının organizasyonunda da başat rol oynadığını görüyoruz.

Gelecek Partisi Sosyal Politikalar Başkanı Abdullah Başçı yayınladıkları kitapçığın önsözünde şunları söylüyor;

‘’Sosyal Politikalar Başkanlığı olarak küreselleşme sürecinde hızla dünyanın bir parçası olan toplumumuzun evirildiği dönüşümü ıskalamanın telafisi zor faturalar çıkaracağı bilincindeyiz. Bu itibarla“ dışlayıcı popülizme karşı kapsayıcı demokrasi” sloganıyla sosyolojik sismik depremi tespit ve teşhis ederek, çözüm odaklı, kalıcı ve ihtiyaçları karşılayabilecek uygulanabilir projeler sunmayı hedefledik. İş hayatındaki sorunlardan sağlığa, engelli vatandaşlarımızdan yaşlılarımızın yaşam koşullarına gençlerimizin sorunlarından şehit yakınlarımıza, kısaca gelir adaleti ve sosyo-ekonomik tüm katmanlara kadar, hayata dair ne varsa orda Gelecek Partisi Sosyal Politikalara Başkanlığı olarak var olmaya gayret ettik.

Parti disiplini içerisinde; fay hatlarını görerek, toplumsal dip akıntıları doğru okuyup, doğru çıkarımlar yaparak çalışmanın azim ve gayreti içerisinde olduk. “İnsan bir ruhtur” diyordu Pascal. Aklın süsü dil, dilin süsü sözdür; insanın süsü yüz, yüzün süsü göz, gözün dili kalptir. Kalbe hitap eden Mevla’nın “aynı duyguları paylaşanlar aynı dili konuşurlar” aforizması ile kalplere, gönüllere hitap etmeye çalıştık. Yolumuz müstakim, insanımıza hizmet kalbi bir faaliyettir prensibiyle çalışmaya devam edeceğiz.’’

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.