Bodrum Gündem

Vatandaş 28 Şubat için gün sayıyor

Vatandaş 28 Şubat için gün sayıyor
22.02.2022
0
A+
A-

DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirmiş olduğu pazar ziyaretleri ardından açıklama da bulundu.

Bodrum Gündem Haber 

DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Vatandaşlarımızla buluşmalarımız Türkiye’nin gerçeklerini daha iyi analiz etmemiz de yardımcı oluyor. Görüyoruz ki Pazar esnafı, Akaryakıt ve girdi maliyetleri altında eziliyor, Alışveriş yapan vatandaşlarımız da hayat pahalılığı ve her gün gelen zamlar karşısında çaresiz durum da.”

6 benzemez partinin bir arada olması Vatandaşa Umut, İktidara Korku verdi…

“Saha ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın siyaset gündemini yakından takip ettiğini görüyoruz. 12 Şubat toplantısı vatandaşlarımızda büyük umutlar doğurdu. Şu an tüm vatandaşlar 28 Şubat’ta yapılacak açıklamaya odaklanmış durumda. Merak edilen ilk konu Cumhurbaşkanı adayı, ikinci konu ise ekonominin nasıl ve ne zaman düzeleceği, bunun için gidilecek yol haritasının ne olacağı”

Ziyaretlere katılan Mehmet Ali Atabay yaptığı açıklama da; “saha ziyaretlerimiz de Vatandaşlarımızın İktidara verdiği kredinin sonuna geldiğini görüyoruz. Daha önce AK Parti ve MHP ye oy veren seçmen çok pişman ve üzgün, kendi oylarıyla iktidara gelenlerin Saray koltuğundan vatandaşın halinden anlamayan bir kimliğe büründüklerinden dolayı, Aynı oylarla sandıkta hesap soracağı günü bekliyor. Saraya yakın mutlu azınlığı bir kenara koyarsak Millet patronun kim olduğunu ilk seçimde iktidara gösterecek” dedi.

Ziyarete Katılan bir diğer isim Elvan Ayhan yaptığı açıklama da; Pazar da dolaşırken vatandaşlarımızın yaşadıklarıyla derinden üzülüyoruz, 70 yaşında bir teyzemiz sabah 6 da pazara gelip akşama kadar bu soğukta bekleyip evine ekmek götüremiyorsa bunun sorumlusu kim diye sormalıyız. Bu teyzemiz bu yaşında torunlarıyla oynamak yaşlılığını huzur içinde yaşamak istemez miydi; Ama eve katkı olur yükselen faturalardan birine katkı olurum diyerek mücadele ediyor. Sözün kısası kime dokunsak herkes bıçak sırtında ama buna rağmen isyan etmeyerek sandıkta bunun cevabını vermeyi bekliyor” dedi.

Ziyaret katılan bir diğer isim de Hacı İbrahim Namlı yaptığı açıklama da; “Çıktığımız her ziyarette daha çok sahipleniliyoruz, her ziyaretimiz de vatandaşımızın bize olan bakışı daha güzel ve çözün şu meseleyi diyerek bizi daha da motive ediyorlar, Vatandaşımızın iktidara tepkisi her geçen gün artarken, saha da olup vatandaşın yanın da olan partilere sahiplenmeye başladı. DEVA Partisi olarak ekonomi programlarımızı anlattığımız da ilgiyle dinleyerek yorum yapıyorlar Genel Başkanımız Ali Babacan’a ilgi çok büyük” dedi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.