Bodrum Gündem

İşte Bu Olmadı Erdoğan… Bir Yanda Kan, Göz Yaşı; Sarayda Sazlı Sözlü Davet!

Gerçekten gözlerime inanamadım. Ama bir daha  bir daha dikkatlice baktım ve bir Türk vatandaşı olarak utandım, adeta yerin dibine geçtim.

Ukrayna devlet yetkilileri bütün dünyaya adeta yalvarıyor, “Rusya’yı engelleyin, bize yardım edin” diye. Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi, Ankara’da ardı ardına basın toplantısı düzenliyor, “Türkiye bize yardım etsin, boğazları kapatsın” diye.

Bu sırada Rus tankları bombalaya bombalaya Ukrayna topraklarını ezerken, Rus uçakları da gökten ölüm kusuyor.

Ankara’da ise bugün önce güvenlik toplantısı yapıldı. Güzel, hatta hemen meclisi de toplamalısınız.

Toplantı bittikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ekranda belirdi.

Ama o ne, Erdoğan sarayın davet salonunda; içeride masalar kurulmuş, ordövrler dağıtılmış; kendisi de kurulan kürsüden Rusya’yı kınadıklarını açıklıyor.

Biraz daha dikkatlice baktım, o ne; 25-30 kişilik saz heyeti de yerini almış, Erdoğan konuşmasını bitirince şarkılar da başlayacak!

Yahu ayıptır, günahtır.

Dost dediğimiz ülke işgal ediliyor, gözyaşları sel gibi; Ankara’da Cumhurbaşkanımız sazlı-sözlü yemek daveti veriyor! Oldu mu şimdi bu?

Efendim davet de, AKP’nin Avrupa örgütü olan, Avrupa Türk Demokratlar Birliği’nin üst örgütleri için veriliyor! Yani bir devlet başkanına filan da değil!

Bu işgal bekleniyordu. Çok mu zordu bu daveti ertelemek?

Komşu evde cenaze varsa bizim evde düğün dernek olmaz! Ne insanlığa ne de dine, kitaba sığar diye öğrendik. En azından ben aile büyüklerimden böyle öğrendim!

24 Şubat-2022-Perşembe-Fatih Güllâpoğlu

Not: Saz heyeti birinci fotoğrafta, arkadaki üç sütunun arkasına kurulan sahnede. Diğer fotoğraflar da davetlilerden görselleri ve Erdoğan’ı içeriyor.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.