Bodrum Gündem

Bodrum Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Yeni Öğrencilerini Bekliyor

Bodrum Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Yeni Öğrencilerini Bekliyor
26.02.2022
0
A+
A-

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Bodrum Bahçeşehir Koleji’nde öğrenim görmek isteyen 8,9,10 ve 11. Sınıf öğrencilerin katılımı ile 26 Şubat 2022 Cumartesi günü ‘’Okula Kabul Sınavı’’ gerçekleşti. Sınavda başarı gösteren öğrenciler ise eğitim bursuyla ödüllendirilecek.

Bodrum Gündem Haber

Kaliteli eğitimi Türkiye’de daha fazla çocuğa ulaştırmak misyonuyla yola çıkan ve ülke çapında 144 kampüste eğitim veren Bahçeşehir Koleji, uyguladığı eğitim modelleriyle geleceğin dünyasında fark yaratacak bir nesil yetiştiriyor.

20 yılı aşkın süredir Bodrum’da faaliyet gösteren Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları’nın, 7 yıldır “Bodrum’un en prestijli okulu” sıfatıyla eğitim sektörüne yön veren bir parçası olan Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında eşzamanlı akademik programı, yurt içi ve yurt dışı üniversitelere hazırlık desteği, dijital eğitim, uzman kariyer danışmanlığı, Master 6, kişiye özgü öğrenme merkezli sistem ve yabancı dil programlarıyla öğrencileri tüm alanlarda geleceğe hazırlamaya devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.