Bodrum Gündem

Ukrayna’da kan döken Putin ve eski komünist Rusya sevicilerine 3 sorum var!

1- 40 yılı aşkın süredir 10 binlerce askerimizin, polisimizin şehit edildiği kurşunların çıktığı ve silah dünyasında “AK 47”, halk dilinde “Keleş” olarak bilinen Kalaşnikof makinalı tüfeklerini PKK’YA 40 yıldan beri veren, hala da vermeye devam eden ülke, Rusya mı; Papua Yeni Gine veya Patagonya mıydı?
Hadi cevabınızı bekliyorum!
2- Suriye’de ABD ile işbirliği yapıp Türk ordusunu engelleyen, bununla da yetinmeyip, savunmasız durumdaki 34 askerimizi kalleşçe şehit eden, Putin’in ordusu muydu; yoksa Papua Yeni Gine veya Patagonya mıydı?
Hadi, cevabınızı bekliyorum!
3- Bitmedi. PKK’nın 40 küsur yıl önce kuruluşunda en büyük maddi yardımı yapan, silah ve gerilla eğitimi veren ve yıllarca bu maddi desteği sürdüren, onları daha başta Kalaşnikof’larla donatan; Komünist Rusya mıydı? Yoksa Papua Yeni Gine ya da Patagonya mıydı?
Hadi ama, daha ilk iki soruda gümlediniz, bari bunu cevaplayın!
ABD’nin Türkiye hainliklerini yazıp, Putin’i göklere çıkaran akıl ve zeka yoksunları; bari üç kuruşluk şerefiniz olsun da, “Ne Amerika, ne Rusya; Tam bağımsız Türkiye” deyin.
Atatürk’ün adını da ağzınıza almayın. Eğer yaşasaydı, hepinizin suratına tükürürdü.
Atatürk Kurtuluş Savaşı’nda Lenin’in talimatıyla maddi destek ve silah desteği aldı; ama SSCB bu desteği vermez ise, Karadeniz’i emperyalist ülkelerle bölüşmek zorunda kalacak, o emperyalistler de boğazları kapatıp, Sovyetler Birliği’ni Karadeniz’de hapsedecekti.
Şimdi anladınız mı bu yardımların nedenini, akıl ve zeka yoksunu Putin uşakları!
27 Şubat 2022-Pazar-Fatih Güllâpoğlu
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.