Bodrum Gündem

Çevre, doğa ve tarih sevgisi çocuk yaşta başlar

Çevre, doğa ve tarih sevgisi çocuk yaşta başlar
28.02.2022
0
A+
A-

Özel Gelecek Nesiller Anaokulu, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

Anaokulunun kurucusu Murat Ünal, Okul Müdiresi Selda Köroğlu ve anaokulunun okul öncesi 4 yaş grubu öğretmesi Selin Deniz; Özer’e okullarını tanıttılar. Anaokulunun kurucusu Murat Ünal çağdaş nesiller yetiştirmek amacıyla Özel Gelecek Nesiller Anaokulu’nu kurduklarını ve 3 / 6 yaş grubu öğrencilere eğitim verdiklerini belirtirken Anaokulu Müdiresi Selda Köroğlu da minik öğrencilere dünya ülkelerini tanıtmaya Milas’ı tanıtarak başladıklarını anlattı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer Milas’ın yeni anaokulu yöneticilerine başarılar diledi. Özer, Milas’ın pek çok tarihi ve doğal güzelliklere sahip olduğunu belirterek minik öğrencilere Milas çevresindeki tarihi mekânların gezdirilmesini önerdi. Özer “Çevre, doğa, tarih sevgisi çocuklara erken yaşlarda okullarda kazandırılmalı. Biz de MİTSO olarak bu konuda size destek verebiliriz” diye konuştu ve anaokulu yöneticilerine Milas’ın tarihi ve doğal güzelliklerini gösteren birer Milas haritası armağan etti.

Milas Özel Gelecek Nesiller Anaokulu yöneticileri MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e ziyaretleri sırasında bir çiçek armağan ederlerken öğrencilerini sık sık yöredeki tarihi mekânlara götüreceklerini ve çevreyi tanımalarını sağlayacaklarını ifade ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.