Bodrum Gündem

Mart Ayında FilmBox+’ta Kadınlar Başrolde

Mart Ayında FilmBox+’ta Kadınlar Başrolde
28.02.2022
0
A+
A-

6 kıtada, 69 ülkede milyonlarca kişiye hizmet veren SPI International’ın, FilmBox+ streaming platformu, Kadınlar Gününü kutlayacağımız Mart ayında dünyanın en tanınmış kadın yıldızlarının sürüklediği birbirinden güzel öyküleri izleyicilere sunuyor.

Bodrum Gündem Haber

Uluslararası medya kuruluşu SPI International’ın, yeni ve gelişmiş özelliklere sahip izleyici odaklı yeni nesil streaming platformu FilmBox+, tercihi yayın akışının keyfini çıkarmak ya da seç-izle seçeneğinin sunduğu esneklikten faydalanmak olan kullanıcılarına, farklı tercihlere hitap eden bir çözüm sunuyor.

Kullanıcısına internet bağlantısının olduğu her yerde, dilediği içeriği dilediği cihazdan kesintisiz izleme olanağı sunan ve “seç-izle” seçeneklerinin yanı sıra, sürekli yayın yapan FilmBox kanalıyla da dikkat çeken FilmBox+, tematik film seçkileriyle izleyicilerin hayatını renklendiriyor.

FilmBox+ Kadınlar Gününü kutladığımız Mart ayında, gişe rekortmeni Hollywood filmlerinden, bağımsız sinemaya ve uluslararası festivallerde beğeni toplayan Türk filmlerine uzanan bir yelpazede, kadın başrol oyuncularının sürüklediği filmlerden oluşan zengin bir seçki sunuyor.

Anne (Tully)

Charlize Theron ve Mackenzie Davis’i buluşturan film, 3 çocuğuna yetişmekte zorlanan bir annenin, yeni doğmuş bebeğine bakması için işe aldığı gece bakıcısıyla kurduğu beklenmedik bağı konu alıyor.

Unutma Beni (Still Alice)

Başrolünde, Hollywood’un en güzel aktrislerinden Julianne Moore’un yer aldığı filmde, kendisine konulan Alzheimer teşhisiyle aile bağları test edilmeye başlayan bir dilbilim profesörünün öyküsü anlatılıyor.

Düşlerin Terzisi (The Dressmaker)

Kate Winslet ve Hugo Weaving’in başrolünü üstlendiği, Rosalie Ham’ın çok satan romanından uyarlanan Düşlerin Terzisi, geçmişinde yaptığı hatalarla yüzleşmek ve onları düzeltmek için memleketine dönen eski ‘femme fatale’ Tilly Dunnage’ın çarpıcı öyküsünü anlatıyor. Bu öyküde aşk, intikam ve farklı stiller öne çıkıyor.

Mutluluk (Euphoria)

Başrolünü, güzel aktris Eva Green’in üstlendiği filmin öyküsü, pek de iyi geçinemeyen iki kız kardeşin Avrupa’ya yaptıkları ve bir anda gizemli bir hal alan yolculukları üzerine kurulu.

Lütfen Beklemede Kal (Please Stand By)

Filmin öyküsünde, genç aktris Dakota Fanning’in canlandırdığı genç bir otistik kadın, bilimkurgu kültü “Star Trek”le ilgili 500 sayfalık yazısıyla bir Hollywood yarışmasına katılmak için bakıcısından kaçıyor.

Sarışın Bomba (Atomic Blonde)

Soluk soluğa izleyeceğimiz bu öyküde, güzeller güzeli aktris Charlize Theron, MI6’in en ölümcül suikastçısı Lorraine Broughton’u canlandırıyor. Kaçış ustalığı ve yakın dövüşteki yeteneğiyle bilinen Sarışın Bomba, soğuk savaş sırasında bir ajanın öldürülmesini araştırmak ve eksik ajanlar listesini bulmak için Berlin’e gönderilir ve Berlin istasyon şefi David Percival ile iş birliği yapar. İkili gerilim dolu büyük bir aksiyona atılır, ancak Lorraine’in gelişi sır olarak kalmayacaktır.

Mutluluğun Ardından (After I’m Gone)

Marie-Laure Picat ve Anne Berthod tarafından yazılmış “”Le courage d’une mere”” kitabından uyarlanan dramada kanser hastası bir kadının, ölümünden sonra çocuklarını bir arada tutmak ve onlara sevgi dolu bir yuva sağlamak için Fransız hükümetine karşı verdiği mücadelenin öyküsü anlatılıyor.

Aşk ve Arkadaşlık (Love & Friendship)

Keyifli filmlerin adresi FilmBox ekranlarında 25 Temmuz Pazar gecesi, 18’inci yüzyılın sonuna romantik ve eğlenceli bir seyahat yaşayacağız. Başrolde Kate Beckinsale’i barındıran bu güzel filmin 1790’larda geçen öyküsü, geçici olarak akrabalarının evine yerleştiği bir dönemde kızı Frederica ve doğal olarak kendisi için çöpçatanlık yapmayı kafasına koyan Lady Susan Vernon’u konu alıyor.

Kız Kardeşler (A Tale of Three Sisters)

Dünya prömiyeri 69. Berlin Film Festivali’nde gerçekleşen Kız Kardeşler, annelerinin vefatından sonra besleme olarak verilen farklı yaşlardaki üç kız kardeş Reyhan, Nurhan ve Havva’nın, köylerine geri dönmeleri sonrası gelişen olayları konu ediniyor.

Muhteşem Grace (Amazing Grace)

Amazing Grace, 2018 yılında kaybettiğimiz sevilen müzisyen Aretha Franklin’in hayatına odaklanıyor. Belgeselde, 1972 yılında Aretha Franklin’in Los Angeles’taki New Bethel Baptist Kilisesi’nde verdiği görkemli konser gözler önüne seriliyor. Gerçekleştirdiği bu muhteşem konseri Amazing Grace adını verdiği bir albüm ile kayıt altına alan Aretha Franklin, bu albümü ile yalnızca Amerika sınırlarında 2 milyon satış rakamına ulaşmıştı. Franklin’in dünya çapında en fazla satılan albümü olan Amazing Grace, aynı zamanda müzik dünyasının da kutsal albümlerinden biri olarak kabul gördü.

Model (The Model)

Yeni ortaya çıkan model Emma, ​​uluslararası bir üst model olma hayalini gerçekleştirme şansı yakaladığında, Danimarka’daki günlük hayatını geride bırakır ve Paris’e taşınır. Yeni memleketindeki fotoğraf çekiminde çekici fotoğrafçı Shane White ile tanışır ve birbirlerine aşık olurlar. Ancak ilişkileri kısa süre sonra Emma için tehlikeli bir takıntıya dönüşür.

Aşk ve Mutluluk (A Tale of Love and Darkness)

Ünlü yazar Amos Oz’un gençliğine odaklanan ve Natalie Portman’ın yönetmeliğini ve başrolü üstlendiği film, genç bir adamın annesi ile ilişkisini ve yazarlığa başlamasını ele alıyor. Ayrıca yazdığımız hikayelerin başımıza gelmesi konusunu işliyor

Savaş Çiçekleri (War Flowers)

Amerikan sivil savaşı döneminde North Carolina’da yaşayan ve yalnız bir anne olan Sarabeth Ellis, bir yandan yedi yaşındaki kızı Melody’le ilgilenirken diğer yandan aile çiftliklerine zarar gelmemesi için savaşmaktadır. Kuzey ve güney arasındaki stratejik bölgede yer alan bu çiftlik, en küçük kızının bir hastalığa yakalanıp ölmesinden sonra kedere boğulmuş ve artık Sarabeth için savaş başlamıştır. Melody ise babası John’un savaştan dönmesinin dışında bir şey düşünmemekte, kendi hayal evreninde yaşamaktadır. Bu esnada kuzeyli bir asker olan States Louis’in yaralanır ve çiftliklerine sığınır.

Aşka Yükseliş (3 Meters Above The Sky)

Farklı dünyalara ait iki insanın tutkulu aşk öyküsünün anlatıldığı gençlik filminde başrolleri Maria Valverde ve Mario Casas paylaşıyor. Filmde Babi ve Hache (H.) birbirlerinden çok farklı olan lise çağındaki iki gençtir. H. orta sınıf bir aileden gelen asi, tehlike seven, kısıtlanmaya gelemeyen ve çok çapkın bir delikanlıyken, Babi üst orta sınıf ailesinin rahat yaşam koşulları içinde, masumiyetin ve ahlaki değerlerin ön planda tutulduğu bir yaşam sürmektedir. İlk tanıştıkları birbirlerinden nefret eden ikili, zamanla karşı koyamadıkları bir çekimle birbirlerine tutulurlar. Her ikisi de hayatta ilk kez gerçek aşkı ve bağlanmayı yaşarlar. Ailelerinin ve çevrelerinin tüm karşı koymalarına rağmen…

Aşk ve Mary (Love And Mary)

Mary, fırınının kapılarını açık tutmak için mücadele eden sofistike bir pasta ustasıdır. Tahliye ile karşılaştığında, enteresan Teksas’lı ailesinden ölçülebilir bir nişan hediyesini almak için nişanlısı Brent ile birlikte evine geri dönmeye karar verir. Brent alerjilerden sıkıntı çektiğinde ve seyahat edemez hale geldiğinde, Mary kendine tıpkı benzeyen ikiz abisi Jake’i hapisten çıkarır ve onu nişanlısı ile bırakarak evine geri döner.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.