Bodrum Gündem

En yüksek onur derecesi “Melvin Jones Fellowship” ödülünü aldı

En yüksek onur derecesi “Melvin Jones Fellowship” ödülünü aldı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Lions kurucusu Melvin Jones’in adını taşıyan ve en büyük Lions ödülü olan “Melvin Jones Fellowship” ile ödüllendirildi. 

Fatih Bozoğlu-Bodrum Gündem

Özellikle Bodrum ve çevresinde yaşama geçirdikleri önemli sosyal projeler ile dikkati çeken ve Bodrum’un önde gelen Sivil Toplum Kuruluşlarından birisi olarak kabul görmüş Bodrum Lions ve Mausoleum Lions Kulüpleri tarafından “İnsana ve insanlığa verdiği karşılıksız hizmetlerinden dolayı” Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a “Melvin Jones Fellowship” ödülü verildi.

Bodrium Otel & Ianua SPA’da düzenlenen törene Başkan Aras’ın yanı sıra, Uluslararası Lions Kulüpleri MD 118 Türk Lions’unun Konsey Başkanı İsmet Özer Balta, 118-R Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Teoman Akçalı, 118-Y Yönetim çevresi Genel Yönetmeni İnci Otman, Geçmiş Dönem Konsey Başkanı Aysan Şakar, Ulusal Konvansiyon Başkanı Canan Banu Dündar, bölge başkanları ile birlikte çok sayıda Lion katıldı.

Bodrum Lions Başkanı Özgül Özakman ve Mausoleum Lions Kulübü başkanı Sertaç Eyibilir toplantıyı geleneksel ritüel ile birlikte açtılar.

“Melvin Jones Fellowship” ödülü en yüksek onur derecesi olarak kabul ediliyor…

Cömertlik, şefkat ve başkalarına değer verme gibi insani özellikleri temsil eden en yüksek onur derecesi olarak kabul edilen “Melvin Jones Fellowship” ödülü. 1973’de oluşturulan program, adını Uluslararası Lions Kulüplerini kurucusu Melvin Jones’dan almış.

“İnsana ve insanlığa verdiği karşılıksız hizmetlerinden dolayı” Melvin Jones Fellowship ödülünü alırken çok heyecanlı olduğu görülen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, kendisini Lions Kulübü ile Turizmci Dursun Yiğit’in tanıştırdığını ve üye yaptığını söyledi. Ödülünü Uluslararası Lions Kulüpleri MD 118 Türk Lions’unun Konsey Başkanı İsmet Özer Balta başta olmak üzere tüm yöneticilerin elinden alan Ahmet Aras “Benim için çok özel bir akşam. Siz değerli dostların arasında böyle bir ödüle layık görülmek çok güzel. Sizler sayesinde bana yeni ufuklar açıldı. Buradaki bütün dostların hepsi bana bir şeyler kattı. Bunun üzerine belki de hayatım değişti. Ben Lions ailesine katılmış olmanın bana çok şeyler kattığını düşünüyorum…” dedi. Ulusal Konvansiyon Başkanı Canan Banu Dündar da Aras’ın isminin Chicago Oak Brook’daki Lions merkezinde yer alacağının bilgisini verdi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a “Melvin Jones Fellowship” ödülünün verildiği gecede, Bodrium Otel & Ianua SPA’nın mutfağından çıkan çok özel lezzetler, çok şık giyinmiş personel tarafından davetlilerin beğenisine sunuldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.